Libnet.ro
UNICEF

01:06

CITU: Sanatatea si educatia primesc mai multi bani in bugetul pe 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: Sanatatea si educatia primesc mai multi bani in bugetul pe 2021

Premierul Florin Citu spune ca bugetul pentru 2021 a fost construit pe 5 piloni - sustinerea campaniei de vaccinare, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile. continuă pe Ziarul Bursa

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Siegfried Muresan: Avem la dispozitie, in urmatorii ani, mai multi bani europeni decat oricand pentru sistemul medical (VIDEO)

EuroparlamentarulSiegfried Muresan a vorbit, luni seara, pe B1 TV, despre ce trebuie sa faca Guvernul Romaniei pentru a intra in posesia banilor pusi la dispozitie de Uniunea Europeana, prin mecanismul de.

Horoscop 14-19 februarie. Singura zodie care va castiga multi bani saptamana viitoare

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului pentru perioada cuprinsa intre 14-19 februarie. Care este zodia care va avea parte de noroc pe sectorul banilor? Urmeaza sa o duca foarte bine din punct de vedere financiar. Horoscop 14-19 februarie. Previziuni pentru zodii Berbec Urmeaza o perioada destul de tensionata pentru .

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti fata de pierderea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti, nemultumiti de eliminarea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul. Protestul este organizat intre orele 10. 00 si.

Bloomberg News concediaza mai multi angajati, inclusiv redactori vechi

Bloomberg News a inceput joi sa isi anunte mai multi angajati ca va incheia contractele de munca, potrivit unor surse citate de Variety, iar intre acestia se numara redactori care lucreaza pentru compania media de cateva decenii, scrie News.

Care sunt ministerele care primesc cei mai multi bani in 2021

De o luna si jumatate, de cand negociaza, si dupa trei zile de tensiune si razboi total intre ministrii USR PLUS si seful Executivului, in sfarsit coalitia de guvernare a ajuns la un acord. Bugetul pentru acest an a fost publicat. Premierul Florin Citu, maestru al imprumuturilor de miliarde de lei, estimeaza o crestere de 4,3% si un deficit de peste 87 de miliarde de lei. Si ministrul Finantelor considera ca proiectul este robust si realist.

Ce avere are primarul Emil Boc. I-au intrat in conturi mai multi bani decat in 2019

Potrivit declaratiei de avere a lui Emil Boc, primarul are acum in conturi cu 250. 000 de lei mai multi bani decat avea in 2019. in declaratia pe care a publicat-o la inceputul anului 2020 edilul Clujului a spus ca are 453. 392 lei, 8. 824 de euro si 6. 928 de dolari. in cea mai recenta declaratie, insa, apar 657. 022 de lei, 19. 714 euro si 6966 de dolari.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )