Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

B1 B1,
Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni pe 21 martie, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se mandatul Romaniei pentru Summitul NATO de la Buxelles, se. continuă pe B1

Iohannis a convocat CSAT in sedinta pe 21 martie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in sedinta, pe data de 21 martie, pe agenda reuniunii aflandu-se programul de inzestrare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles, precizeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Presidentiale.

Iohannis a convocat CSAT-ul. Ce subiecte sunt pe agenda

Marti, 21 martie, incepand cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Liviu Dragnea: Eu i-am spus lui Sorin Grindeanu ca e bine sa-l sune pe presedintele Klaus Iohannis sa se vada

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul unei emisiuni televizate ca el a avut initiativa recentei intalniri dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele Klaus Iohannis,.

Ion Cristoiu: Ca sa n-o supere pe Angela Merkel, Klaus Iohannis vrea sa ne prezinte Europa cu mai multe viteze ca acceptabila de catre Romania

In Gandul de luni, Ion Cristoiu vorbeste de Europa cu mai multe viteze, idee despre care Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de vineri, 6 martie, a spus ca nu a fost luata in discutie, dar.

Klaus Iohannis, despre Europa cu mai multe viteze: Acum ne miscam cu viteze diferite, dar nu ne dorim asta

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca, in acest moment, statele membre UE evolueaza diferit, dar acest lucru nu trebuie sa fie acceptat oficial.

Presedintele Klaus Iohannis: Balcanii de Vest sunt vitali pentru noi in Europa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca Balcanii de Vest sunt vitali pentru Europa, seful statului subliniind ca, in aceasta zona, trebuie mers pe calea diplomatica si pe cea a ajutoarelor de dezvoltare.

Klaus Iohannis, despre Europa cu mai multe viteze: Acum ne miscam cu viteze diferite, dar nu ne dorim asta

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca, in acest moment, statele membre UE evolueaza diferit, dar acest lucru nu trebuie sa fie acceptat oficial.

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan: Hotararea de retragere a ofiterilor SRI din ANAF trebuie sa ajunga in CSAT, in luna martie

Serviciul Roman de Informatii a decis sa-si retraga oamenii detasati in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), iar decizia trebuie sa ajunga in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

Voi avea o relatie de parteneriat transparent cu Klaus Iohannis, daca voi ajunge presedintele PNL

Liberalul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca daca va ajunge presedinte al PNL va avea o relatie de parteneriat transparent cu seful statului, bazat pe ceea ce ii leaga, avand in vedere ca Iohannis a ajuns in aceasta functie din postura de candidat al PNL.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )