Libnet.ro
UNICEF

13:30

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe pozitia 10

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe pozitia 10

Simona Halep se mentine pe locul 10 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 3760 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial, cu 13000 de puncte. continuă pe Hotnews

Romanca Simona Halep, la a treia saptamana consecutiva pe locul 10 in clasamentul WTA

Tenismena romana Simona Halep se mentine pe locul 10 in clasamentul WTA. Cu 3. 760 de puncte, romanca se claseaza pentru a treia saptamana consecutiva in top 10 al WTA. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe.

Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Simona Halep, locul 10 mondial, a adus Romaniei unul dintre punctele castigatoare ale confruntarii cu Ucraina, victorie gratie careia nationala noastra s-a calificat in play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Simona Halep, nominalizata de revista Eurosport Now! in top zece viitoare staruri in sport

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 10 WTA, a fost nominalizata de revista Eurosport Now! printre cei mai talentati zece tineri sportivi din lume cu sanse de a performa in 2014, se arata intr-un comunicat.

Halep se mentine in top 10 WTA

Simona Halep isi pastreaza in aceasta saptamana locul 10 in clasamentul mondial, dupa ultima actualizare publicata de WTA.

Simona Halep, printre cei mai promitatori 10 sportivi din lume, conform Eurosport

La aniversarea a 25 de ani, specialistii Eurosport au prezentat in revista Eurosport Now! 25 de momente emblematice din istoria sportului, transmise live de postul de televiziune, precum si 10 potentiale staruri ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )