Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Adevărul Adevărul,
Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Simona Halep, locul 10 mondial, a adus Romaniei unul dintre punctele castigatoare ale confruntarii cu Ucraina, victorie gratie careia nationala noastra s-a calificat in play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup. continuă pe Adevărul

Halep vorbeste despre succesul din Fed Cup. Are drum deschis la Doha, fara Serena si Azarenka

Simona Halep a vorbit duminica seara despre succesul din Fed Cup si despre turneul multimilionar care incepe luni la Doha si la care participa si ea, alaturi de colegele de echipa.

Tenis: Romania a invins Ucraina si va juca play-off pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins formatia Ucrainei cu scorul de 2-0, duminica, la Budapesta, intr-un meci de baraj din Grupa 1 valorica a zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup si s-a calificat in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, programat in aprilie, conform Agerpres. Simona Halep numarul zece mondial) a invins-o pe Elina Svitolina 39 WTA) cu 6-3, 7-5 in al doilea meci de simplu, dupa ce romanca a fost condusa cu 5-3 si a salvat cateva mingi de set. Halep a reusit apoi .

Romania se califica dupa 9 ani in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Romania a obtinut duminica seara calificarea in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup, dupa noua ani de zile. Meciul va avea loc in aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu au trecut in aceasta saptamana, pe rand, de Ungaria, Marea Britanie, Letonia, iar duminica de Ucraina pentru a reusi aceasta performanta.

Tenis: Romania - Marea Britanie 2-1, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup. Soarta confruntarii a fost decisa de perechea Irina Begu / Monica Niculescu, care s-a impus cu 6-0, 6-2 in meciul de dublu cu Jocelyn Rae/Heather Watson, noteaza Agerpres.

Ruxandra Dragomir, reprezentant VIP la Fed Cup

Jucatoarea de tenis cu cele mai multe meciuri castigate pentru Romania in Fed Cup 30 de victori si 17 infrangeri), Ruxandra Dragomir, este reprezentat VIP la competitie.

Tenis. Romania a invins Letonia cu 3-0, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins formatia Letoniei cu scorul de 3-0, sambata, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup, informeaza Agerpres. in primul meci de.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe pozitia 10

Simona Halep se mentine pe locul 10 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 3760 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial, cu 13000 de puncte.

Romanca Simona Halep, la a treia saptamana consecutiva pe locul 10 in clasamentul WTA

Tenismena romana Simona Halep se mentine pe locul 10 in clasamentul WTA. Cu 3. 760 de puncte, romanca se claseaza pentru a treia saptamana consecutiva in top 10 al WTA. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe.

Simona Halep, nominalizata de revista Eurosport Now! in top zece viitoare staruri in sport

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 10 WTA, a fost nominalizata de revista Eurosport Now! printre cei mai talentati zece tineri sportivi din lume cu sanse de a performa in 2014, se arata intr-un comunicat.

Tenis: Romania a invins Marea Britanie in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed CupSoarta confruntarii a fost decisa de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )