Libnet.ro
UNICEF

16:01

Claudia Patrascanu, discutii cu Gabi Badalau, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume

Antena3 Antena3,
Claudia Patrascanu, discutii cu Gabi Badalau, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume

Claudia Patrascanu, discutii cu Gabi Badalau, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume. Cititi mai multe pe spynews. ro. continuă pe Antena3

Un presedinte nu poate intra in propriul birou din cauza a... DOI SERPI! Desi suna hilar, SSSstirea a fost CONFIRMATA de un purtator de cuvant

George Weah, presedintele Liberiei, nu va putea sa intre in biroul sau pana la data de 24 aprilie din cauza ca doi serpi au patruns la parterul cladirii, astfel ca in prezent se deruleaza procedura de.

Slobozia - studiu de caz. The Guardian scrie despre criza de personal medical din Romania din cauza emigratiei

The Guardian scrie despre lipsa personalului medical din sistemul romanesc, dupa ce mii de doctori au hotarat sa paraseasca tara. Publicatia ia ca studiu de caz sectia de neonatologie dintr-un spital din Slobozia, unde o doctorita care trebuia sa se pensioneze acum cativa ani a ajuns sa lucreze mai mult ca oricand, din cauza exodului cadrelor medicale.

O fetita de doar 11 ani a murit din cauza unei paste de dinti. Detaliul pe care parintii ei nu l-au vazut

O fetita de 11 ania murit dupa o reactie alergica la o pasta de dinti cu lapte. Denise Saldatedin California isi spala dintii cu sora ei de 15 ani cand a fugit din baie plangand si i-a spus .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )