Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cleopatra Stratan, schimbare majora de look. Este aproape de nerecunoscut dupa ce a facut asta

Playtech Playtech,
Cleopatra Stratan, schimbare majora de look. Este aproape de nerecunoscut dupa ce a facut asta

Multi dintre noi inca nu se obisnuiesc cu infatisarea Cleopatrei Stratan, cel putin dupa videoclipul piesei La usa mea, unde tanara a aparut fara ochelari de vedere, cu un decoleteu ametitor si o rochie care ii lasa picioarele lungi la vedere. De altfel, dupa ce s-a relansat a tot socat; intai cu vestimentatia, apoi cu . continuă pe Playtech

Cum arata Lidia Buble cand era copil. Este de nerecunoscut, imagini de colectie cu artista

Desi nu mai poate performa pe scena, tinandu-si astfel si publicul aproape, Lidia Buble mentine stransa legatura cu fanii prin intermediul Instagramului, acolo unde posteaza des cum arata zilele ei sau isi intreaba urmaritorii despre una, despre alta. Contul sau a devenit pentru o scurta perioada de vreme o valiza de amintiri, aratandu-le oamenilor momente .

Nici tu nu dormi noaptea? Problema asta majora o are aproape jumatate de planeta

Indiferent de motive, ni s-a intamplat, macar odata, sa nu putem dormi cum trebuie noaptea. Problema insomniei este una la nivel mondial, si specialistii inca sunt in cautarea motivelor reale din spatele acestei disfunctii. Insomnia, spun statisticile, afecteaza mai mult de jumatate din populatia lumii, iar cifrele sunt in crestere. Insomnia, disfunctia care afecteaza populatia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )