Libnet.ro
UNICEF

13:15

Clipul zilei: Cel mai dulce somn

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cel mai dulce somn

e in bratele mamei si in piscina :). continuă pe Hotnews

Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Bentley Bentayga, de departe cel mai controversat model lansat vreodata de marca de lux britanica, detinuta de Volkswagen Group, primeste mai nou si o motorizare diesel. Asadar, Bentayga devine primul Bentley diesel din istorie. Si nu oricum, pentru ca este cel mai rapid SUV diesel din lume al momentului. Masina atinge 100 km/h in 4,8 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h.

Care este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie

Cel mai vizualizat videoclip din toate timpurile de pe este platforma online YouTube este Gangnam Style al lui Psy si in prezent numara aproape trei miliarde de vizualizari. Platforma online YouTube a fost i.

Ce a dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din acest an. Oficiali: Cel mai mare focar a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti

Campania antivaccinare din ultimii ani, problemele de ordin administrativ si refuzul tot mai frecvent al parintilor de a-si imuniza copiii au dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din 2016. Potrivit unor oficiali, cel mai mare focar, cel aflat la granita dintre Bistrita Nasaud si Cluj, a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti, care a ajuns in colectivitate.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Cel mai mare lant romanesc de restaurante se extinde. Un nou restaurant City Grill se deschide in centrul comercial Baneasa Shopping City

City Grill, cel mai mare lant romanesc de restaurante, detinut de omul de afaceri Dragos Petrescu, se extinde si deschide un nou restaurant, in centrul comercial Baneasa Shopping City, in urma unei investitii de 250. 000 de euro.

Cel mai lung fulger orizontal din lume: Lungimea, cam cat doua municipii mari din Romania (VIDEO)

Potrivit cercetatorilor, cel mai lung fulger pe orizontala a strabatur o distanta de 321 de kilometri. Acesta a putut fi admirat in anul 2007 in statul american Oklahoma. Un alt fulger cu o lungime.

Cel mai bogat om din lume face anual in Romania afaceri de peste 1 miliard de lei

Spaniolul Amancio Ortega a devenit recent cel mai bogat om al planetei dupa ce l-a depasit in clasament pe Bill Gates. Acesta cumuleaza o avere totala de 79,5 miliarde de dolari, cu un miliard mai mult.

Un roman, cel mai bun barman din Germania: Voi reprezenta aceasta tara la campionatul mondial

Un roman este cel mai bun barman din Germania si va reprezenta aceasta tara la Campionatele mondiale de anul viitor. Marian Antoniu, in varsta de 28 de ani, originar din Cugir, a parasit.

Interviu cu cel mai cunoscut cafegiu al Romaniei: Bucurestiul interbelic miroase a cafea de calitate

Gheorghe Florescu este indubitabil cel mai cunoscut cafegiu al Romaniei. In cei 30 de metri patrati pe care ii detine in Piata Rosetti din Capitala vinde cafea artizanala si povesti de viata. Invitat in emisiunea Profesionistii in Retail el a vorbit.

Chinezii lanseaza un nou monstru pe piata: acesta ar putea fi cel mai puternic smartphone

LeEco Le Pro 3 ar putea fi cel mai puternic telefon produs de vreo companie din China. Companiile din China au devenit din ce in ce mai competitive in ultimii ani in sectorul high-end, iar cea mai buna dovada o reprezinta flagship-urile lansate de curand. Fara indoiala, unul dintre cele mai interesant este LeEco Le [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )