Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un club din Liga I, in topul celor mai frumoase embleme din lume

Antena3 Antena3,
Un club din Liga I, in topul celor mai frumoase embleme din lume

Un club din Romania se afla intr-un top specialalcatuit de publicatia Four Four Two, al celor mai reusite sigle din intreaga lume, scrie Digi Sport in clasamentul de 21 de pozitii. continuă pe Antena3

Topul celor mai vizitate orase in 2016: cine a reusit sa detroneze Londra si pe ce locuri sunt Paris, Roma si New York

Londra nu mai este cel mai vizitat oras al lumii, asa cum se intampla in 2015, dupa ce Bangkok a intrat in topul preferintelor turistilor. Capitala Thailandei poate sa primeasca pana la sfarsitul anului pana la 30 de milioane de vizitatori, conform.

Topul celor mai vizitate orase in 2016: cine a reusit sa detroneze Londra si pe ce locuri sunt Paris, Roma si New York

Londra nu mai este cel mai vizitat oras al lumii, asa cum se intampla in 2015, dupa ce Bangkok a intrat in topul preferintelor turistilor. Capitala Thailandei poate sa primeasca pana la sfarsitul anului pana la 30 de milioane de vizitatori.

Manager Renault: Linia de productie de la Mioveni este in topul celor mai bune fabrici ale grupului. Nu avem planuri sa plecam

Linia de productie a autovehiculelor de la Mioveni functioneaza in prezent la capacitate maxima, iar fabrica romaneasca este una dintre cele mai bune din intreaga alianta Renault, a declarat joi directorul de Operatiuni pentru Europa al grupului Renault, Jean-Christophe Kugler. Acesta a mai spus ca grupul nu are de gand sa mute productia Dacia de la Mioveni in Tanger.

Un roman pe locul 2 in topul celor mai cautati infractori cibernetici: FBI a pus o recompensa pe un milion de dolari pentru prinderea sa (FOTO)

Nicolae Popescu este cel mai cautat roman din lume. FBI ofera recompensa de un milion de dolari pentru hackerul original din Alexandria, care este cautat de 4 ani de autoritati, figurand pe locul 2.

Cum arata si cat costa cele mai frumoase apartamente prezidentiale din lume: beneficiile oferite de luxoasele hoteluri

MailOnline Travel a realizat un top al celor mai luxoase camere de hotel din lume, care asigura turistilor, printre altele, vederi superbe, acces la piscina privata, jacuzzi si sala de gimnastica.

Cine este prima femeie care a intrat in Top 10 al celor mai bine platiti actori de comedie si pe ce loc se afla

Actrita Amy Schumer a intrat in istorie, devenind prima femeie care a reusit sa patrunda in Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie, au anuntat editorii revistei Forbes.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse FOTO

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din lume care sunt amenintate si motivele pentru care unii dintre noi s-ar putea sa nu mai avem sansa de a le vizita vreodata.

Rezultatele meciurilor de marti din Liga Campionilor

Marti seara de la 21:45 au fost programate primele opt meciuri ale etapei a 2-a din Liga Campionilor.

Programul meciurilor de marti din Liga Campionilor

Marti seara de la 21:45 sunt programate primele opt meciuri ale etapei a 2-a din Liga Campionilor.

Frumuseti periculoase. Povestea celor mai cunoscute spioane romane care au activat pentru serviciile secrete straine

Spioanele romane au fost frumoase, inteligente, curajoase, intrigante si iubitoare de putere. Asa le aminteste istoria pe romancele celebre care au activat in serviciile secrete si au avut un cuvant important de spus in momente cruciale pentru tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )