Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cluj-Napoca: Doua persoane au fost ranite, iar o casa a fost distrusa in urma unei explozii

B1 B1,
Cluj-Napoca: Doua persoane au fost ranite, iar o casa a fost distrusa in urma unei explozii

Doua persoane au fost ranite, in urma unei explozii produse, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o casa din Cluj-Napoca. Imobilul a fost grav avariat din cauza deflagratiei. Locuitorii din zona spun ca. continuă pe B1

Explozie cu urmari grave intr-o casa din Cluj-Napoca.

Doua persoane au fost ranite, in urma unei explozii produse, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o casa din Cluj-Napoca, imobilul fiind grav avariat din cauza deflagratiei, iar locatarii din zona spun ca acolo avusesera loc lucrari la reteaua de gaz si ca furnizarea gazului fusese oprita vineri, scrie Mediafax. Explozia, care a fost urmata de un incendiu puternic, s-a produs in jurul orei 02. 00, pe strada Ospatariei din cartierul Manastur din Cluj-Napoca. Potrivit reprezentantilor .

Doua persoane dintr-un alai de nunta, ranite intr-un accident provocat de mire

Doua persoane, intre care un copil, care faceau parte dintr-un alai de nunta au fost ranite, sambata, dupa ce masina condusa de mire, spre Oficiul Starii Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a rasturnat pe DN 67, informeaza Mediafax.

Doua autoturisme s-au ciocnit in judetul Bihor: O persoana a murit, iar alte 5 au fost ranite

O persoana a murit si alte 5 au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Unul dintre soferi a intrat pe contrasens si nu a mai avut cum sa evite impactul. DN 19 a fost blocat aproape doua ore la.

Wizz Air muta temporar operatiunile din Targu Mures la Cluj Napoca

Wizz Air a anuntat ca va reloca operatiunile de la Aeroportul din Targu Mures pe cel din Cluj Napoca, in perioada 15 septembrie 22 septembrie, din cauza lucrarilor de mentenanta efectuate la Aeroportul Transilvania din Targu Mures.

Operatiunile Wizz Air din Targu Mures, mutate temporar la Cluj Napoca

Wizz Air muta temporar operatiunile din Targu Mures la Cluj Napoca din cauza lucrarilor de mentenanta efectuate la Aeroportul din Targu Mures.

O casa a explodat din cauza unei scurgeri de gaz

Doua persoane au ajuns la spitat cu arsuri de gradul 2 pe fata, pe maini si pe picioare, dupa ce o casa a explodat, in jurul orei 1. 00 noaptea, in cartierul clujean Manastur.

FOTO VIDEO Cum suna Biblia in versuri. Munca unui mecanic auto din Cluj cu licenta in filosofie

Ioan Ciorca, mecanicul care a pus Biblia in versuri, se bucura ca primul din cele 21 de volume ale Bibliei in stihuri a fost lansat saptamana aceasta, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

Un clujean a pus Biblia pe versuri. I-au luat 14 ani. Romanii plecati in SUA vor ca Biblia in versuri de la Cluj sa fie omologata in Cartea Recordurilor

Un mecanic din Cluj-Napoca in varsta de 55 de ani a pus Biblia pe versuri. I-au iesit 21 de volume, 1. 815 de versuri. Toate scrise in 14 ani, dupa ce isi termina serviciul la Electrica. Romanii plecati in State, unde i-a fost publicat primul volum, vor ca gestul clujeanului sa nu fie trecut cu vederea, ci sa fie recunoscut de Cartea Recordurilor.

VIDEO Podul din centrul Clujului care s-a surpat partial saptamana trecuta va fi reparat din banii Primariei

Podul Traian peste Somes, surpat in noaptea de 15 spre 16 august, pe o portiune de 20 de metri va intra in reparatii capitale pe banii Primariei Cluj-Napoca. Anuntul a fost facut azi, 21 august, de primarul Emil Boc in cadrul unei conferinte de presa.

Obiceiul secerisului, ca-n Maramures, reinviat la Muzeul Satului din Cluj. Paiele vor fi folosite la repararea caselor vechi

Muzeul Etnografic al Transilvaniei si Asociatia Maramuresenilor din Cluj-Napoca, ii asteapta sambata, 24 august, pe iubitorii satului si al obiceiurilor la evenimentul La secerat ca in Maramures. Reconstituirea obiceiului va avea loc in Parcul Etnografic Romulus Vuia de pe dealul Hoia din Cluj-Napoca, intre orele 11. 00 si 19.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )