Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cluj-Napoca: Peste 100 de persoane la un mars de solidaritate cu satenii din Pungesti. Traficul rutier, blocat

Hotnews Hotnews,
 Cluj-Napoca: Peste 100 de persoane la un mars de solidaritate cu satenii din Pungesti. Traficul rutier, blocat

Peste 100 de persoane au pornit, miercuri seara, la Cluj-Napoca, intr-un un mars de solidaritate cu satenii din comuna vasluiana Pungesti, blocand traficul rutier in centrul municipiului, pe traseul spre Prefectura, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

India: Peste 100 de persoane au murit in urma unei busculade la un templu

Peste 100 de persoane au murit si alte 133 au fost ranite, duminica, in timpul unei busculade ce s-a produs duminica, in timpul unei sarbatori religioase din centrul Indiei, potrivit politiei locale, citata.

Peste 100 de infractiuni economice, depistate de politisti in ultima saptamana

Peste 100 de infractiuni economice au fost constatate de politistii structurilor de investigare a fraudelor, in ultima saptamana, 129 de persoane fiind cercetate pentru comiterea acestor fapte.

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

Cluj: Mars de solidaritate cu satenii din Pungesti; traficul rutier, blocat.

Peste 100 de persoane au pornit, miercuri seara, la Cluj-Napoca, intr-un un mars de solidaritate cu satenii din comuna vasluiana Pungesti. Protestatarii au blocat traficul rutier in centrul municipiului, pe traseul spre Prefectura, transmite Mediafax. Protestatarii s-au adunat, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, dupa ora 19. 00, avand asupra lor pancarte cu mesaje precum Refuz, rezist, nu vreau gaze de sist, Chevron - RMGC = moarte, Solidaritate cu Pungesti, Acum ori .

VIDEO Cum se vede de sus noua pista a Aeroportului International Cluj-Napoca o investitie de 40 de milioane de euro

Noua pista de 2. 100 de metri a Aeroportului International din Cluj , o investitie de aproximativ 40 de milioane de euro, va fi inaugurata la 26 octombrie. Cu ocazia inaugurarii va avea loc si un miting aviatic, iar cativa clujeni vor avea ocazia sa testeze noua pista la bordul unui avion.

Ceata incurca traficul aerian pe Aeroportul Cluj-Napoca

Cursa aeriana care trebuie sa ajunga de la Bucuresti la Cluj nu a aterizat inca din pricina cetii. Meteorologii spun ca judetul Cluj se afla sub avertizare de cod galben de ceata pana in jurul orei 10.

VIDEO Gabi Tamas si Florin Costea, de la CFR, s-au facut de ras intr-un club de manele din Cluj

Gabi Tamas si Florin Costea de la CFR Cluj s-au facut, duminica, de ras in clubul de manele Romantic din Cluj-Napoca. Ei si-au aratat chilotii la chelnerite, au dat cu picioarele in mese si s-au dat in spectacol pana cand au fost dati afara de catre bodyguarzi.

O masina de politie a intrat in coliziune cu un tramvai intr-un sens giratoriu din Cluj-Napoca

O masina a PolitieiCluj-Napoca a intrat in coliziune, marti, cu un tramvai, in cartierul Manastur, accidentul nesoldandu-se cu victime. Potrivit martorilor, accidentul a avut loc deoarece soferul de la.

VIDEO Filmul romanesc Roxanne a avut premiera la Cluj. E un lungmetraj care s-a nascut destul de greu

Filmul romanesc Roxanne a avut, sambata seara, premiera la Cluj-Napoca in cadrul Festivalului International de Film Comedy Cluj, singurul de acets gen din tara si cel mai mare din Europa. Vizionarea lungmetrajului a fost urmata discutii dintre public si regizorul Valentin Hotea si actrita Diana Dumbrava.

FOTO Ceramica mileniului 3 la Cluj: teren de fotbal, pungi de perfuzii si telefoane mobile

Lucrarile trimise de ceramisti din toata lumea la Bienala Internationala de Ceramica pot fi admirate, pana pe 3 octombrie, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )