Libnet.ro
UNICEF

09:00

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

B1 B1,
Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii se pregatesc sa protesteze dupa ce senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne. continuă pe B1

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii vor protesta duminica, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata, spun organizatorii.

Legea securitatii cibernetice, votata de alesi. SRI are acces la calculatoarele personale

Calculatoarele romanilor pot fi supravegheate fara mandat dupa ce controversata lege a securitatii cibernetice a fost adoptata de Senat. Actul normativ prevede autorizarea perchezitiilor informatice chiar si.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de.

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Senatorii au adoptat vineri proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie.

Statul isi scoate din nou la vanzare bunurile. Vezi aici ofertele

Statul isi scoate din nou la vanzare bunurile. Dupa al treilea an consecutiv in care si-a ratat propria tinta de incasari si se confrunta cu mari pierderi, Regia Patrimoniului de Stat anunta o lista cu noi.

Guvernul schimba din nou actionariatul Transelectrica si Transgaz. Economia este noul administrator

Structura de actionariat a companiilor Transelectrica TEL) si Transgaz TGN) a fost din nou schimbata de catre Guvern, prin transferul acestora din administrarea Secretariatului General al Guvernului in cea a Ministerului Economiei, au declarat.

A uitat de infidelitate! Abbey Clancy, din nou insarcinata

Problemele s-au rezolvat in cuplul Abbey Clancy - Peter Crouch si infidelitatea iertata. Si asta pentru ca frumoasa de 28 de ani este din nou insarcinata.

Pebble devine din nou relevant printr-o actualizare software

Printr-un nou update adus popularului smartwatch, Pebble a invatat sa interactioneze cu notificarile specifice dispozitivelor Android Wear. De cand cu explozia de ceasuri inteligente pe platforma Android Wear si cresterea numarului celor care asteapta un Apple Watch, multi ar fi tentati sa creada ca Pebble a murit. O dovada a faptului ca o platforma versatila si un grup de dezvoltatori entuziasti face minuni a venit zilele trecute printr-un nou update adus unuia dintre primele smartwatch-uri. Cei care au o fascinatie [].

Erdogan socheaza din nou: UE sa vina in Turcia, sa ia lectii de democratie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a lansat miercuri un nou atac la adresa Uniunii Europene, dupa ce oficialii blocului comunitar au denuntat raidurile politiei impotriva presei anti-prezidentiale.

CNADNR, din nou in subordinea Ministerului Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania se intoarce in subordinea Ministerului Transporturilor, a anuntat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Alexandru Nastase. CNADNR de afla pana acum in subordinea acestei institutii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )