Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Adevărul Adevărul,
Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Senatorii au adoptat vineri proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie. continuă pe Adevărul

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de.

Legea securitatii cibernetice, votata de alesi. SRI are acces la calculatoarele personale

Calculatoarele romanilor pot fi supravegheate fara mandat dupa ce controversata lege a securitatii cibernetice a fost adoptata de Senat. Actul normativ prevede autorizarea perchezitiilor informatice chiar si.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii se pregatesc sa protesteze dupa ce senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii vor protesta duminica, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata, spun organizatorii.

Senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice: Serviciile Secrete vor avea acces la datele furnizorilor de internet si telefonie

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat,vineri, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )