Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea securitatii cibernetice a fost adoptata in unanimitate. Serviciile secrete au acces la informatii

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de. continuă pe Wall-Street Ro

Legea securitatii cibernetice a fost adoptata. Serviciile secrete au acces la informatii de internet si telefonie

Senatorii au adoptat vineri proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba acces la datele detinute de furnizorii de internet si telefonie.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii se pregatesc sa protesteze dupa ce senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne.

Legea securitatii cibernetice, votata de alesi. SRI are acces la calculatoarele personale

Calculatoarele romanilor pot fi supravegheate fara mandat dupa ce controversata lege a securitatii cibernetice a fost adoptata de Senat. Actul normativ prevede autorizarea perchezitiilor informatice chiar si.

Clujenii ies in strada din nou: Legea securitatii cibernetice reinstaureaza un nou stat politienesc

Clujenii vor protesta duminica, de la ora 12. 00 - ora investiturii lui Klaus Iohannis ca presedinte - in Piata Unirii, fata de noua lege a supravegherii cibernetice. Cel mai bun mod de a cinsti memoria revolutionarilor din 89 e sa ne asiguram ca tara nu ne va fi din nou confiscata, spun organizatorii.

Senatorii au adoptat in unanimitate Legea securitatii cibernetice: Serviciile Secrete vor avea acces la datele furnizorilor de internet si telefonie

Senatul, in calitate de camera decizionala, a adoptat,vineri, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, care le permite reprezentantilor serviciilor secrete sa aiba.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )