Libnet.ro
UNICEF

18:00

CNADNR are bani pentru despagubirea tinerei care a ramas fara mana dreapta

Antena3 Antena3,
CNADNR are bani pentru despagubirea tinerei care a ramas fara mana dreapta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are bani pentru despagubirea tinerei care a ramas fara mana dreapta in urma unui accident rutier. Compania a aprobat 50 milioane de. continuă pe Antena3

CNADNR are banii pentru tanara care a castigat despagubirea de 1 mil. euro in instanta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are banii pentru despagubirea tinerei care si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier. Compania a anuntat ca are bugetata inca din luna aprilie suma de 4,5 milioane de lei cca. 1 mil. euro - n. r. ) pentru despagubirea respectiva.

De unde are CNADNR un milion de euro pentru a plati despagubirea tinerei care a ramas fara o mana

In urma cu o saptamana, inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca tanara Georgiana Ghegeliu din Constanta, care a ramas infirma in urma unui accident rutier produs in 2006 va primi un milion de euro de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Interventie pentru salvarea unui barbat ramas blocat pe o insulita

Un barbat aflat la pescuit pe raul Teleajen, in judetul Prahova, a ramas blocat pe o insulita, intre apele umflate ale raului, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova intervenind pentru salvarea acestuia, transmite Mediafax.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui moldovence venita in Romania pentru studii, dar care a sfarsit dupa gratii din cauza traficului de etnobotanice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea Ingai Pascal, o tanara dinRepublica Moldova, venita in Romania pentru studii. Fata s-a mutat la Vaslui,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3094 seconds )