Libnet.ro
UNICEF

06:45

Coada imensa, la Spitalul Judetean din Targu Jiu. Oameni stau inghesuiti, fara sa respecte distantarea sociala

Antena3 Antena3,
Coada imensa, la Spitalul Judetean din Targu Jiu. Oameni stau inghesuiti, fara sa respecte distantarea sociala

Coada imensa marti dimineata intre pacientii veniti sa fie consultati la diverse cabinete medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. continuă pe Antena3

O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

O asistenta medicala in varsta de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a murit la nastere, iar mama, cateva ore mai tarziu. Familia spune ca femeia a avut o sarcina fara probleme, ca facuse analize suplimentare in strainatate si ca medicul a chemat-o pentru cezariana cu cateva saptamani mai devreme fata de cum o programase initial. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre culpa medicala.

Trei copii cu handicap si o infirmiera de la centrul pentru ingrijirea copiilor cu handicap din Targu Jiu sunt infectati cu COVID-19

Alte patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate la centrul pentru ingrijirea copiilor cu handicap din Targu Jiu, care se afla in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Gorj. Este vorba de o infirmiera si de trei copii. Pana acum, au fost depistate pozitiv cinci infirmiere, la care se adauga cei trei beneficiari.

Focar de COVID-19 la un centru pentru ingrjire copiilor cu handicap din Targu Jiu. Patru angajate sunt infectate

Patru salariati de la un centru de ingrjire pentru copii cu handicap din Targu Jiu sunt infectati cu noul coronavirus.

Marturia sefului Crucii Rosii din Gorj, infectat cu coronavirus. Medicul de familie mi-a dat antibiotic

Marius Vlaicu, seful filialei Gorj a Crucii Rosii, care este infectat cu coronavirus si se afla internat la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a povestit ce simptome a avut si cum s-a imbolnavit.

Accident cu patru victime pe centura municipiului Targu-Jiu. O soferita de 22 de ani a intrat cu masina intr-un stalp

Un accident soldat cu patru victime a avut loc, noaptea trecuta, pe varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu.

Sofer cu permisul suspendat, urmarit in trafic dupa ce a fost prins cu o viteza de 119 km.ora. A fost retinut de politisti

Un sofer in varsta de 32 de ani, din Targu Jiu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins la volan in timp ce circula cu o viteza de 119 kmh, cu toate ca avea permisul de conducere suspendat. in plus, acesta mirosea puternic a alcool, dar a refuzat sa fie testat.

Gheorghe Flutur: Spitalul Judetean Suceava isi va relua 70% din activitatile de dinainte de pandemie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat ca Spitalul Judetean Suceava isi va relua 70% din activitatile de dinainte de pandemie, in etajele 1-5 ale unitatii. Se va putea relua, astfel, activitatea medicala in sectii cu specializari medicale unice in judet, cum ar fi neurochirurgie, chirurgie, urologie. Etajul VI al spitalului va fi zona tampon si vor exista zone speciale pentru pacientii cu coronavirus.

Spitalul Regional din Iasi: A fost lansata licitatia pentru achizitia de servicii de verificare tehnica

Procedura de licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de verificare tehnica pentru Spitalul Regional din Iasi a fost lansata de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE).

Pacient disparut de la Spitalul din Targu Jiu, dupa ce a facut accident vascular si a fost trimis la triaj epidemiologic pentru COVID

Un bolnav care a fost adus la spitalul din Targu Jiu a disparut fara urma. Este cautat acum de politisti, inclusiv cu caini.

S-a aruncat in lacul de acumulare de pe Jiu

Un barbat s-a aruncat, astazi, de pe podul din zona Pietei Centrale din Targu Jiu in apa lacului de acumulare de pe raul Jiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )