Libnet.ro
UNICEF

08:32

Coalitia condusa de Arabia Saudita anunta sfarsitul operatiunii din Yemen impotriva rebelilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coalitia condusa de Arabia Saudita anunta sfarsitul operatiunii din Yemen impotriva rebelilor

Coalitia araba condusa de Ryad a anuntat ca va incepe o noua faza a operatiunilor din Yemen intitulata Restaurarea sperantei, pentru reluarea procesului politic in Yemen, furnizarea de ajutor umanitar si lupta impotriva terorismului intr-o tara unde Al Qaida este foarte activa, transmite Sputnik. continuă pe Ziarul Bursa

Coalitia condusa de Arabia Saudita anunta sfarsitul operatiunii din Yemen

Coalitia araba condusa de Ryad a anuntat ca amenintarile la adresa Arabiei Saudite si a vecinilor sai au fost eliminate cu succes prin intermediul campaniei aeriene impotriva rebelilor Houthi din Yemen, scrie AFP.

Videanu a cerut instantei sa fie lasat sa mearga in Arabia Saudita pentru negocieri cu cumparatorii de marmura. Avocat: Firmele lui, singurele exportatoare de marmura din Romania

Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a declarat marti, la ICCJ, ca a cerut incuviintarea instantei ca clientul sau sa paraseasca tara in perioada 25 aprilie - 9 mai pentru a merge in Arabia Saudita.

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar, vrea sa mearga in Arabia Saudita sa faca afaceri cu marmura

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, vrea sa mearga in Arabia Saudita sa faca afaceri cu marmura. Avocatul sau a cerut instantie supreme permisiunea ca Videanu sa paraseasca.

Videanu le cere voie procurorilor sa plece in Arabia Saudita

Adriean Videanu a cerut incuviintarea instantei pentru a parasi tara in intervalul 25 aprilie - 9 mai pentru a merge in Arabia Saudita pentru negocieri cu cumparatorii de marmura, intrucat el este singurul exportator din Romania, a declarat, marti, avocatul lui, Cristian Ene.

Arabia Saudita pregateste invazia terestra in Yemen

Garda Nationala saudita, armata paralela formata in principal din forte terestre, a fost mobilizata pentru eventuale operatiuni impotriva rebelilor siiti in Yemen, a indicat marti agentia oficiala SPA,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )