Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cod galben de ceata in sase judete, in alte doua au fost emise avertizari de vant

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in sase judete, in alte doua au fost emise avertizari de vant

Sase judete se afla luni dimineata sub cod galben de ceata, iar alte doua sunt sub avertizare de vant. Avertizarile de ceata pentru judetele Olt, Dolj, Mehedinti sunt valabile pana la ora 9. 30, iar in Harghita, Hunedoara, Cluj sunt valabile pana la ora 8. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in sase judete; pentru alte doua au fost emise avertizari de vant

Sase judete se afla luni dimineata sub cod galben de ceata, iar alte doua sunt sub avertizare de vant. Avertizarile de ceata pentru judetele Olt, Dolj, Mehedinti sunt valabile pana la ora 9. 30, iar in Harghita, Hunedoara, Cluj sunt valabile pana la ora 8. Avettizarile de vant vizeaza Caras Severin si Sibiu.

Cod galben de ceata in 21 de judete, vizibilitatea fiind scazuta. Politistii recomanda prodenta sporita in trafic

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru 21 de judete din intreaga tara. Vizibilitatea va fi scazuta in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora, iar politistii recomanda prudenta sporita la volan, sa se circule cu viteza redusa si fiecare manevra sa fie realizata doar dupa o temeinica asigurare.

Cod galben de ceata in mai multe judete

O avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 10. 00 a fost emisa de meteorologi, sambata dimineata, pentru mai multe zone din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Politistii le recomanda soferilor atentie sporita in trafic pe drumurile unde este ceata.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete sambata dimineata

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe atentionari de Cod galben de ceata pentru judele Covasna, Alba, Brasov, Harghita, Sibiu, Mures, valabile pana la ora 10. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie au prelungit atentionarea de Cod galben de ceata pentru Timis si Arad si au extins-o si asupra judetului Hunedoara.

Cod galben de ceata in mai multe judete sambata dimineata

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe atentionari de Cod galben de ceata pentru judele Covasna, Alba, Brasov, Harghita, Sibiu, Mures, valabile pana la ora 10.

Cod galben de ceata in noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in urmatoarele ore, in localitati din noua judete din zona Transilvaniei.

AVERTIZARE METEO: Mai multe judete sub COD GALBEN de ceata

Conform ultimelor date furnizate de AdministratiaNationala de Meteorologie, sunt sub avertizare de cod galben de ceata densa, pana la ora 8. 00, judetele Salaj, Satu Mare, Maramures, Cluj,.

ANM: Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in 16 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in 16 judete din nordul, estul si sudul tarii, valabile in urmatoarele ore, potrivit Agerpres .

ANM: Cod galben de ceata in Baragan, in urmatoarele ore. Ce sunt sfatuiti sa faca soferii in trafic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting cod galben de ceata, valabile in 19 judete din Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat si Dobrogea, pe durata urmatoarelor ore.

Cod galben de ceata in Harghita, Hunedoara si Cluj, vant puternic in Sibiu si Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Hunedoara si Cluj si de vant puternic in Sibiu si Caras-Severin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )