Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cod galben de instabilitate atmosferica, in aproape toata tara

România Liberă România Liberă,
Cod galben de instabilitate atmosferica, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmos. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de furtuna si grindina pana miercuri seara in aproape toata tara. Cum va fi vremea in Capitala

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de furtuni si grindina care a intrat in vigoare astazi, incepand cu ora 10. 00, si este valabil pana miercuri, ora 23. 00 pentru aproape toata tara.

Avertizare meteo cod galben: Vijeliile puternice si ploile abundente pun stapanire pe aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi, vijelii si grindina in aproape toata tara pana miercuri noaptea la ora 23. De asemenea, este in vigoare o informare meteo pentru toata tara de manifestari de instabilitate atmosferica.

O noua avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii in aproape toata tara in Capitala, vreme calduroasa in continuare, cu 31-32 de grade, dar si vijelii

O noua avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru Bucuresti si 37 de judete a fost emisa de meteorologi pentru miercuri, pana la ora 23. in Capitala, vremea se mentine calduroasa, cu temperaturi de pana la 32 de grade Celsius, insa incepand cu orele amiezii creste probabilitatea pentru averse torentiale, vijelii si grindina.

VREMEA 19 iunie. Instabilitate atmosfericain toata tara

Ramane in vigoare informarea meteorologica de instabilitate atmosfericapentru toata tara pana joi noapte. Vor mai fi averse ce vor avea si caracter torential. in unele zone cantitatile de.

Alerta meteo: cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara

Meterologii vin cu vesti proaste pentru inceputul acestei saptamani. ANM a emis un cod galben de vreme valabil in mai multe judete din tara. UPDATE ANM a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate pentru aproape toata tara. Exceptie fac judetele Tulcea si Constanta. Avertizarea intra .

ALERTA METEO. Cod galben de instabilitate atmosferica. HARTA zonelor vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joio atentionare Cod galben de manifestari de instabilitate atmosfericatemporar accentuata, valabila pana la ora 23. in intervalul20.

Avertizare METEO: Instabilitate atmosferica si ploi in aproape toata tara

Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuatain cea mai mare parte a tarii. Pana joi, 20 iunie, ora 23:00, va fi in vigoare o informare meteo de vreme instabila in majoritatea.

METEO Cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara

Meteorologii anunta Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in vigoare in aproape toata tara, valabil miercuri, pana la ora 23.

Prognoza meteo joi, 20 iunie: ANM a emis cod galben de vijelii si grindina pentru aproape toata tara

Prognoza meteo joi, 20 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in continuare ridicat. Temperaturile vor urca pana la 32 de grade Celsius, insa se vor semnala vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

COD GALBEN DE FURTUNI in aproape toata tara: Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor(FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o atentionare cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitati de apa insemnate, valabila pana la ora 23 pentru aproape toata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )