Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cod galben de INUNDATII in sapte judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de INUNDATII in sapte judete

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud, unde de duminica seara pana luni dimineata s-ar putea produce cresteri rapide de debite si niveluri, peste cotele de atentie. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii in judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea sunt, pana luni, la ora 04. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma ploilor torentiale.

METEO Atentionare de Cod galben de furtuni pentru 20 de judete, inclusiv Bucuresti-Ilfov

Specialistii au emis, joi, o atentionare de Cod galben de furtuni si instabilitate atmosferica, valabila pana vineri dimineata pentru jumatatea de este a tarii. Vor fi caderi de grindina, intensificari ale vantului si precipitatii de 20 de litri pe metru patrat si, izolat, 40 de litri pe metru patrat.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud. Avertizarea cod galben a fost emisa pentru unele rauri mici din bazinele Iza, Lapus, Sieu,.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud, unde de duminica seara pana luni dimineata s-ar putea produce cresteri rapide de debite si niveluri, peste cotele de atentie.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Suceava, Botosani, Neamt si Bacau, pana la ora 23:00

Hidrologii au emis joi un cod galben de inundatii pe Tazlau si afluentii sai, pe unele rauri mici din bazinul superior al Trotusului si bazinul inferior al Bistrititei, pe unii afluenti ai Sucevei si pe.

Cod galben de inundatii in judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Neamt, Bacau si Vrancea sunt, pana luni, la ora 04. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma ploilor torentiale. Avertizarea emisa.

Cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 20 de judete din nord, est, sud si centru (FOTO)

Bucurestiul si 20 de judete din nordul, estul, sudul si centrul tarii vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben. Avertizarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov,.

Cod galben ploi si vijelii in 20 de judete si Capitala, de joi seara pana vineri dimineata

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii care vizeaza Capitala si 20 de judete din Moldova, Muntenia si Transilvania, valabil in intervalul 03 iulie, ora 18. 00 04 iulie, ora 06.

Avertizare cod galben: ploi si vijelii in Bucuresti si 20 de judete din nord, est, sud si centru

Mai multe zone ale tarii se vor afla de joi pana vineri sub avertizare de cod galben, acesta fiind anuntat pentru Bucuresti si alte 20 de judete din nordul, estul, sudul si centrul tarii. In zonele mentionate sunt anuntate ploi torentiale, descarcari.

Cod galben de ploi in Maramures

Maramuresul face parte din cele 20 de judete, pentru care Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o atentionare Cod galben de ploi torentiale si vijelii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )