Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben pe mai multe rauri mici, din sapte judete, de joi dimineata

Antena3 Antena3,
Cod galben pe mai multe rauri mici, din sapte judete, de joi dimineata

O atentionare hidrologica de cod galben se instituie, de joi la ora 6. 00 pana vineri la ora 14. 00, pentru raurile mici din bazinele hidrografice Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Mures, Jiu si Olt,. continuă pe Antena3

Cod galben pe mai multe rauri din tara, incepand de maine

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza asupra riscului de producere a unor scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri in bazinele hidrografice Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Mures, Jiu, Olt, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru patru judete ale tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galbe de grindina si ploi pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 14:45 se vor semnala ploi cu caracter de aversa descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici in sudul judetului Brasov si zona Muntilor Fagaras, dar si in judetul Sibiu. Precipitatii, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului se vor semnala pana la ora 14:30 si in zona de munte a .

Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Mehedinti, Gorj si Dolj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o avertizare cod galben de averse de ploaie, descarcari electrice si grindina pentru judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. Avertizarea este valabila.

Cod galben de grindina si furtuni in zona Podu Turcului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in aceasta dupa-amiaza o atentionare - cod galben pentru judetul Bacau.

Cod galben de vant si ploi in judetele Buzau si Calarasi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni si ploi, valabila pana la ora 15:00, pe raza judetelor Buzau si Calarasi. Potrivit meteorologilor, in sudul si e.

Cod galben de vant si ploi in judetele Buzau, Calarasi, Ialomita si Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni si ploi, valabila pana la ora 15:00, pe raza judetelor Calarasi, Buzau, Ialomita si Braila. Potrivit meteorologi.

Cosmarul femeilor din Afganistan: Tot mai multe sunt aruncate in inchisori pentru crime morale

Din ce in ce mai multe femei afgane sunt aruncate in inchisori pentru crime morale, procentul indicand o crestere de pana la 50 la suta, in ultimele 18 luni, arata un raport al organizatiei nonguvernamentale.

Romania viitoare: Mai mica? Mai mare? Una? Mai multe? Sau altceva?

Din motive neclare romanii par sa fie convinsi ca orice ar face, oricat ar fi de incompetenti, corupti, prosti gospodari, indolenti, primitivi, etc. Istoria le-a asigurat un loc in fata si caldut. ) Deci cand vorbim despre Romania viitorului vorbim despre o entitate diferita de cea de azi. Foarte probabil diferita in ceea ce priveste granitele. Si destul de probabil in ceea ce priveste eticheta, numele. Putem specula cu privire la ambele va fi o Romanie sau mai multe, mai mica sau mai mare etc. sau va fi Romania sau Rromania, Valahia sau Moldova etc). Dar nu are rost sa speculam. Sa ne limitam la a spune atat: Va fi ceva diferit de ce e acum.

Autoritatile americane ancheteaza Ericsson pentru dare de mita in mai multe tari, inclusiv Romania

Comisia de Valori Mobiliare si Schimburi din Statele Unite ale Americii a demarat o ancheta in ceea ce priveste sistemul de comisioane utilizat in anii 1990 de compania Ericsson pentru a castiga mai multe contracte. Una dintre tarile in care a folosit acel sistem este si Romania.

Grindina a distrus culturi agricole din mai multe localitati din nordul tarii

Sute de hectare de culturi agricole din raionul Rascani au fost compromise de ploaia cu grindina din seara zilei de 20 mai. in doua localitati din raionul Donduseni vantul puternic a distrus partial acoperisurile mai multor case.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )