Libnet.ro
UNICEF

11:47

Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete. Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

B1 B1,
Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete. Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, sambata, un cod galben deninsori si intensificari ale vantului, valabile pana in data de28 decembrie. in intervalul mentionat la. continuă pe B1

Cod galbende ninsori si viscolin zonele montane din 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o noua informare de ninsori si intensificari ale vantului, valabile pana luni, 28 decembrie. in zonele montane din 13 judete se vor semnala intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si viscol.

Cod galben de vreme rea. De sambata, se instaleaza ninsorile si viscolul. Ce se intampla in sudul tarii

ANM a emis sambata avertizari, inclusiv un cod galben, de ninsori si intensificari ale vantului, cu valabilitate pana luni, 28 decembrie.

Noua tulpina de coronavirus, semnalata in tot mai multe tari din Europa

UE a inceput sambata distribuirea vaccinului anti Covid, in conditiile in care toto mai multe tari d.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Municipiul Bucuresti, alaturi de judetele Ilfov si Timis, ocupa primele trei pozitii in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 inregistrate in ultimele 24 de ore. in top a intrat judetul Teleorman, unde de la inceputul pandemiei pana acum s-au integistrat doar 7000 de cazuri, insa in ultima zi acolo au aparut 151 de noi imbolnaviri.

Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Un scandal a avut loc in ziua de Craciun intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, iar in urma conflictului un barbat de 26 de ani a fost agresat, fiind injunghiat in bratul drept.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

DOCUMENT Programul de guvernare pe sanatate: Investitii masive, construirea a 10 spitale noi, reabilitarea a 135 de spitale si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii

Noul Guvern promite investitii masive in sanatate, constructia a 10 spitale noi, inclusiv maternitati, reabilitarea a 25 de spitale judetene si a 110 spitale municipale si orasenesti, precum si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii. De asemenea, se doreste elaborarea unei noi legi a sanatatii, reorganizarea Ministerului Sanatatii, reorganizarea si eficientizarea directiilor de sanatate publica si, ulterior, a tuturor institutiilor din domeniul sanitar.

Peste 2.000 de soldati profesionisti depun juramantul de credinta, in mai multe garnizoane din tara

Un numar de 2. 034 de soldati profesionisti, din mai multe garnizoane din tara, depun, miercuri, juramantul de credinta fata de tara, anunta Ministerul Apararii.

A doua zi de Craciun vine cu ninsori, lapovita si ploi Cod galben de vant, ninsori si viscol de duminica pana luni -UPDATE

Vremea se schimba incepand de sambata, la ora 10. 00, cand intra in vigoare o informare meteorologica de ploi, ninsori si lapovita, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata un Cod Galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si viscol pentru Carpatii Meridionali si de Curbura si Muntii Banatului, zona joasa a jud. Caras-Severin.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Citu: Pana saptamana viitoare trebuie pregatite mai multe ordonante de urgenta, printre care prelungirea unor masuri legate de pandemie

Guvernul Citu a avut miercuri prima sedinta din mandatul sau. Nu a fost luata nicio decizie, ci doar au facut o lista cu proiecte de Ordonante de Urgenta care ar trebui adoptate peste o saptamana. Premierul Florin Citu a spus ca aceste proiecte trebuie sa intre in procesul de avizare incepand de chiar de maine joi). Virgil Popescu, ministrul Energiei, a precizat ca trebuie reluat circuitul de avizare inclusiv pentru proiecte mai vechi, care au deja avize, in conditiile in care s-au schimbat ministrii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )