Libnet.ro
UNICEF

14:45

Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Adevărul Adevărul,
Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Un scandal a avut loc in ziua de Craciun intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, iar in urma conflictului un barbat de 26 de ani a fost agresat, fiind injunghiat in bratul drept. continuă pe Adevărul

VIDEO Bataie intre mai multe persoane, in parcarea unui supermaket: copil de 5 ani lovit cu o piatra in cap

Un scandal a avut loc in parcarea unei societati comerciale din Dragasani - Valcea, in care au fost implicate mai multe persoane care ulterior au fost retinute. Un copil a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in cap cu o piatra.

SUA: Trump a gratiat mai multe persoane vizate de ancheta privind ingerinta rusa in alegerile din 2016

Cu o luna inainte de plecarea sa de la Casa Alba, presedintele american Donald Trump a gratiat mai multe persoane controversate unele din acestea implicate in ancheta privind ingerinta Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateaza AFP si CNN, potrivit Agerpres.

Scene cumplite pe o strada din Bucuresti. Un bebelus nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga. in ce stare se afla

O femeie din Bucuresti a trait emotii grele, marti seara, dupa ce a gasit pe strada pe care trecea un bebelus aruncat intr-o punga. Fmeia, panicata, a anuntat imediat autoritatile, iar un echipaj de Politie de la Sectia 13 si unul SMURD au ajuns la fata locului. Ce au transmis oamenii legii Un bebelus nevinovat .

Nou-nascut descoperit intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era in viata

Un nou-nascut a fost descoperit, marti seara, de o femeie pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era intr-o punga si avea semne vitale. Femeia a sesizat imediat oamenii legii.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Municipiul Bucuresti, alaturi de judetele Ilfov si Timis, ocupa primele trei pozitii in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 inregistrate in ultimele 24 de ore. in top a intrat judetul Teleorman, unde de la inceputul pandemiei pana acum s-au integistrat doar 7000 de cazuri, insa in ultima zi acolo au aparut 151 de noi imbolnaviri.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

DOCUMENT Programul de guvernare pe sanatate: Investitii masive, construirea a 10 spitale noi, reabilitarea a 135 de spitale si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii

Noul Guvern promite investitii masive in sanatate, constructia a 10 spitale noi, inclusiv maternitati, reabilitarea a 25 de spitale judetene si a 110 spitale municipale si orasenesti, precum si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii. De asemenea, se doreste elaborarea unei noi legi a sanatatii, reorganizarea Ministerului Sanatatii, reorganizarea si eficientizarea directiilor de sanatate publica si, ulterior, a tuturor institutiilor din domeniul sanitar.

Peste 2.000 de soldati profesionisti depun juramantul de credinta, in mai multe garnizoane din tara

Un numar de 2. 034 de soldati profesionisti, din mai multe garnizoane din tara, depun, miercuri, juramantul de credinta fata de tara, anunta Ministerul Apararii.

Chinezii din mai multe provincii ingheata de frig in case. Autoritatile fac economie la electricitate

Zeci de milioane de chinezi din mai multe provincii ale tarii se confrunta cu intreruperi de electricitate si sufera de frig in casa sau la birou, din cauza temperaturilor scazute. Autoritatile au decis sa faca economie la electricitate, din cauza unei oferte limitate de carbune si a dorintei de atingere a obiectivelor de mediu.

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )