Libnet.ro
UNICEF

18:15

COD PORTOCALIU: ninsori si viscol in Capitala si in alte 11 judete din tara

România Liberă România Liberă,
COD PORTOCALIU: ninsori si viscol in Capitala si in alte 11 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judete din tara, inclusiv in Bucuresti, de sambata de la ora 20,00 pana duminica la ora 20,00. continuă pe România Liberă

Buzaul, printre judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol pentru mai multe judete din tara, inclusiv in Buzau, de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 20.

Cod portocaliu de ninsori si viscol, de la ora 13. Vezi zonele vizate

ANM a emis, vineri, un cod portocaliu de ninsori si viscol care va intra in vigoare la ora 13. in judetele Buzau, Prahova, Ilfov inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila,.

Iarna revine in forta. Cod portocaliu de viscol, incepand de sambata

Cod galben de ninsori, incepand din seara de sambata, 16 ianuarie, aria ninsorilor se va extinde dinspre Lunca Dunarii si va cuprinde treptat regiunile sudice si sud-estice ale tarii, precum si zona.

Baraganul, sub cod portocaliu de viscol. Ninsori abundente timp de 24 de ore

Baraganul se pregateste pentru primul viscol din acest an. Vreme rea timp de 24 de ore. Acesta este alerta emisa de specialisti. Calarasiul, alaturi de alte 8 judete si Bucuresti va fi spulberat de ninsori, incepand de sambata, 16 ianuarie, ora 20. 00 si pana duminica seara.

Cod Galben de ninsori si viscol in judetul Gorj. Autoritatile sunt in alerta

Judetul Gorj se afla sub atentionare meteorologica COD GALBEN de astazi, 16 ianuarie, ora 20:00, si pana maine, 17 ianuarie 2016, ora 20:00. Fenomenele vizate sunt intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ, viscol.

Cod portocaliu de viscol. Sfaturi pentru a infrunta vremea rea

Pentru a evita evenimentele neplacute pe perioada codului portocaliu de viscol, valabil pentru 24 de ore incepand de sambata, ora 10. 00, pentru jumatate de tara, romanii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi importante. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov a intocmit o lista cu recomandari pentru vreme rea.

Cod PORTOCALIU de ninsori in estul Romaniei si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat cod portocaliu pentru judetele Buzau, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea si Galati, inclusiv pentru Bucuresti.

Viscolul vine in Dobrogea. Vom avea Cod Portocaliu in acest weekend

Vremea se inrautateste in Dobrogea, in acest weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare de Cod Portocaliu de vant, ninsori si viscol, de sambata, 16 ianuarie, ora 20, pana duminica, 17 ianuarie, ora 20.

Cum sa supravietuiesti pe cod portocaliu. Ce nu trebuie sa lipseasca din masina cand pleci la drum pe viscol

Traficul in conditii de viscol puternic devine un cosmar. Totusi, celor care sunt obligati sa plece la drum in astfel de conditii, politistii rutieri le dau cateva sfaturi. Avand in vedere avertizrea de cod portocaliu, valabila 24 de ore, incepand de sambata seara, e bine de stiut ce e obligatoriu sa avem in masina.

Judetul Braila sub cod portocaliu de viscol si ninsori

Incepand din seara aceasta, 16 ianuarie, aria ninsorilor se va extinde dinspre Lunca Dunarii si va cuprinde treptat regiunile sudice si sud-estice ale tarii, precum si zona Carpatilor de Curbura. Se va depune strat de zapada consistent, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 5565 km/h, viscolind ninsoarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )