Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare nowcasting cod portocaliu de ninsori si viscol pentru judetul Olt, valabila pana la ora 00. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de ninsori si viscol pentru judetul Olt

O atentionare nowcasting Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru judetul Olt, precum si pentru drumurile europene si judetene aferente, a fost emisa vineri seara de Administratia Nationala de.

Cod portocaliu de ninsori si viscol, vineri noaptea, in Olt

Administratia Nationala de meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in Olt si cod galben in Bucuresti si 24 de judete

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii. Avertizarea vizeaza arii extinse in judetul Olt, inclusiv municipiile Slatina si Caracal.

Cod galben de ninsori si viscol. Atentionarea vizeaza si Oltenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de astazi de la ora 16. 00 pana sambata la ora 14.

VIDEO Cod galben de ninsori si viscol in jumatatea de sud a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri la ora 16:00 pana sambata la ora 14:00 in mai multe judete din tara, anunta Mediafax. In a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Muntilor Banatului si cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura. Apoi, pana in dimineata zilei de sambata, ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea si va continua sa ninga, in general slab, pana in orele dupa-amiezii.

VREMEA: Cod GALBEN de ninsori si vant, in Bucuresti si 24 de judete. Meteorogii ar putea emite cod PORTOCALIU in patru judete

Capitala si 24 de judete din sudul tarii se afla, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub cod galben de ninsori si vant, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Sandu (ANM): Ar putea fi emis cod portocaliu in sudul tarii, in noaptea de vineri spre sambata

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a anuntat ca ar putea fi emis, in noaptea de vineri spre sambata, cod portocaliu in judetele Teleorman, Olt, Dambovita si Arges, in a doua jumatate a noptii urmand ca atentionarea sa.

Meteorologii ar putea emite Cod Portocaliu pentru Teleorman, Arges, Dambovita si Olt si Autostrada A1

Meteorologii ar putea emite Cod Portocaliu pentru cateva judete din sudul tarii - Teleorman, Arges, Dambovita si Olt - si pentru Autostrada A1 in prima jumatate a noptii de vineri spre sambata, a anuntat vineri directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu.

Cod galben de ninsori si vant in Teleorman

Judetul Teleorman intra sub avertizare de cod galben de ninsori si vant. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri de la ora 16. 00 pana sambata la ora 14. 00 pentru toata zona de sud a tarii.

Ninsori si viscol peste Romania. ANM ar putea emite cod portocaliu

La ora 16, jumatatea de sud a tarii intra sub codul galben de ninsori si viscol. Dupa ninsori, se intoarce si gerul. Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat comandamentul de urgenta la Ministerul de Interne. Cod.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )