Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cod PORTOCALIU de ploi torentiale si vijelii si grindina pentru judetele Neamt si Botosani

România Liberă România Liberă,
Cod PORTOCALIU de ploi torentiale si vijelii si grindina pentru judetele Neamt si Botosani

Meteorologii au emis, vineri, avertizare cod portocaliu de ploi torantiale si vijelii pentru judetele Neamt si Botosani. Avertizarea este valabila pana in jurul orei 15. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cod PORTOCALIU de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina pentru Tulcea si Vaslui si cod GALBEN in peste 20 de judete

Meteorologii au emis, vineri, avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si caderi de grindina pentru judetele Vaslui si Tulcea. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica pentru peste 20 de judete din tara.

Cod PORTOCALIU de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina pentru judetul Vaslui si cod GALBEN in peste 20 de judete

Meteorologii au emis, vineri, avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si caderi de grindina pentru judetul Vaslui. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica pentru peste 20 de judete din tara.

Cod portocaliu de vijelie si grindina pentru nord-vestul judetului Arad

ANM a emis marti dupa-amiaza un cod portocaliu de vijelie pentru nord-vestul judetului Arad, valabil pana la ora 17:00. Astfel, avertizarea vizeaza zona localitatilor Curtici- Zimandu Nou- Andrei Saguna- Santana.

Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Alba, valabilla pana in jurul orei 17.

Avertizare meteo pentru toata tara: ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina

Meteorologii au anuntat o vreme instabila de marti, ora 18:00, pana miercuri, ora 21. 00, in toate judetele tarii, fiind anuntate plot torentiale, descarcari electrica, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, in unele zone, caderi de.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis joi dimineata doua avertizari de cod galben de ploi abundente, valabile pana vineri si care vor afecta cea mai mare parte a tarii.

Botosaniul sub cod portocaliu. Se anunta,ploi,grindina,vijelie

A patra runda de emotii pentru botosanenii care locuiesc in apropierea celor mai importante rauri din judet. Autoritatile nationale au emis un nou cod portocaliu de ploi abundente si vijelie pentru judetul Botosani. Este al patrulea cod portocaliu in ultimele trei luni de zile, iar nivelul apelor a crescut ingrijorator.

Cod portocaliu de vijelie si caderi de grindina, in Arad

Meteorologii au emis, marti dupa-amiaza cod portocaliu de vijelii si caderi de grindina in nord-vestul judetului Arad. Sunt afectate localitatile Curtici- Zimandu Nou- Andrei Saguna- Santana Simand-Olari. Avertizarea este valabila pana la ora 17.

Cod galben de ploi torentiale in judetele Timis, Suceava si Botosani

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod galben de ploi puternice in judetele Suceava, Botosani si Timis. Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metrul patrat.

ANM a emis cod portocaliu de grindina si vijelie pentru judetul Vaslui

ANM a emis vineri un cod portocaliu de grindina si vijelie pentru judetul Vaslui, pana la ora 18:15. Avertizarea vizeaza estul judetului, inclusiv localitatile Averesti, Epureni, Husi, Albesti, Vutcani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )