Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cod portocaliu de viscol si ninsori in Judetul Bacau. Circulatia spre Bucuresti este inchisa pe DN2, in judetul Vrancea

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de viscol si ninsori in Judetul Bacau. Circulatia spre Bucuresti este inchisa pe DN2, in judetul Vrancea

In urma ninsorilor din aceasta noapte se circula in conditii de iarna pe majoritatea drumurilor din judetul Bacau. Deoarece judetele Vrancea, Buzau si Braila sunt sub cod rosu si toate drumurile sunt inchise circulatiei publice, traficul rutier spre Bucuresti, pe aceasta ruta, este blocat. continuă pe Adevărul

24 de ore de cod portocaliu de viscol si ninsoare. Judetul Galati este si el vizat

Incepand din aceasta seara, de la ora 20. 00 si pana luni seara la ora 20. 00, judetul Galati se afla sub avertizare meteo de cod portocaliu de ninsoare si viscol.

FOTO Cod portocaliu de viscol in sudul judetului Vaslui. Drumurile spre Coroiesti, Ciocani si Pogana, blocate de valuri de nameti. Restrictii spre Tecuci

Avertizarea de cod portocaliu de viscol si ninsori emisa de meteorologi pentru 10 judete ale tarii printre care si Vasluiul s-a adeverit cu varf si indesat. in Barlad se circula pe arterele pricipale in conditii de iarna. in afara orasului vizibilitatea e foarte scazuta.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete, pana luni seara (FOTO)

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol si polei, ce vizeaza 10 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meoteorologie ANM). Avertizarea intra in vigpare dum.

Alerta meteo. Cod portocaliu de viscol in judetul Vaslui. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor.

Revin ninsorile! Oltul, din nou sub cod galben de viscol si ninsori

Nici nu s-a topit bine zapada cazuta la inceputul acestui week-end ca un alt strat urmeaza sa se depuna in urmatoarele ore. Judetul Olt a fost plasat iarasi, alaturi de inca 20 de judete, sub atentionarea unui cod galben de ninsoare, viscol si ger, codul urmand sa intre in vigoare din aceasta seara. Alte zece judete din tara vor intra sub incidenta unui cod portocaliu de ninsori.

Revine vremea rea! Oltul, din nou sub cod galben de viscol si ninsori

Nici nu s-a topit bine zapada cazuta la inceputul acestui week-end ca un alt strat urmeaza sa se depuna in urmatoarele ore. Judetul Olt a fost plasat iarasi, alaturi de inca 26 de judete, sub atentionarea unui cod galben de ninsoare, viscol si ger, codul urmand sa intre in vigoare din aceasta seara. Alte zece judete din tara vor intra sub incidenta unui cod portocaliu de ninsori.

Vasluiul, sub cod portocaliu de viscol. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor.

Cod portocaliu de ninsori in noua judete si galben in alte 15

Meteorologii au emis o noua avertizare de cod portocaliu, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Tulcea, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau si Prahova, in timp ce cea de cod galben a fost restransa la 15 judete din jumatatea estica si nordul.

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din sud-estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea. ANM informeaza ca este posibil sa emita cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii. Populatia din aceste zone este sfatuita de autoritati sa evite sa circule in noaptea care urmeaza .

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )