Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cod Rutier 2019. Cand intra in vigoare noua legislatie rutiera. Amenzi noi pentru soferi

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Cand intra in vigoare noua legislatie rutiera. Amenzi noi pentru soferi

Codul rutier a fost modificat din nou in 2019 de catre Guvernul Romaniei. Noile reglementari au ca scop prevenirea accidenteleor de circulatie provocate de neatentia soferilor care folosesc telefoanele mobile atunci cand se afla la volan, fie ca este vorba despre o convorbire, ori despre un live pe Facebook. Cod Rutier 2019. Cand intra in . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019: Permisul suspendat sau amenzi usturatoare ii asteapta pe soferi daca fac asta din octombrie

Cod rutier 2019. Soferii risca din luna octombrie sa ramana fara permisul de conducere sau sa ia amenzi foarte mari daca vor face un anumit lucru cand sunt la volan. Urmeaza sa intre in vigoare ordonanta de urgenta prin care sunt aduse unele modificari in ceea ce priveste sanctiunile in anumite abateri de la reguli.

Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Cod Rutier 2019. Daca ai incalcat legea, iar pedeapsa ti se pare prea lunga, ai mai jos cateva detalii despre cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti? Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto Conducatorii auto care incalca prevederile Codului rutier sunt sanctionati .

REZULTATE BAC toamna 2019. Cand afiseaza edu.ro notele sesiunii din toamna a Bacalaureatului 2019

REZULTATE BAC toamna 2019. Primele rezultate la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat vor fi afisate pe 3 septembrie pana la ora 12. 00) in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro.

Rezultate Bacalaureat toamna 2019. Cand se afiseaza pe siteul edu.ro NOTELE LA BAC toamna 2019

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a continuat vineri si luni cu evaluarea competentelor digitale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Rezultate Bacalaureat toamna 2019. Cand se afiseaza pe edu.ro NOTELE LA BAC toamna 2019

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat continua vineri si luni cu evaluarea competentelor digitale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Schimbare SOC a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )