Libnet.ro
UNICEF

23:30

Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix

Antena3 Antena3,
Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix

Sunt zeci de mii de coduri secrete care ofera utilizatorilor acces la tot ce exista pe platforma Netflix, scrie ziare. com. In general, utilizatorii trebuie sa caute fie un titlu exact fie sa caute intr-o selectie. continuă pe Antena3

CES 2016: carcasa care iti protejeaza telefonul de hackeri

Privoro este o carcasa prezentata la CES 2016, care iti poate proteja telefonul de hackeri. in cazul in care un anitivirus nu este o solutie suficient de buna pentru siguranta telefonului tau, atunci poti apela la o carcasa care functioneaza precum o cusca Faraday. Privoro este un astfel de dispozitiv si a fost anuntata de [].

Testul de 60 de secunde care iti spune daca esti bolnava

Vizita la medicul de familie este obligatorie cel putin o data pe an, dar sunt cateva teste pe care le poti face si acasa, pentru a vedea cat esti de sanatoasa. Uite cum iti verifici in 60 de secunde .

Utile: Testul de 60 de secunde care iti spune daca esti bolnava; Dieta cu grasimi si proteine: slabesti si mananci de toate; Efecte nebanuite. Ce se intampla daca mananci zilnic masline

Semne ca hormonii tai imbatranesc prea repede. Dupa 30 de ani, productia de hormoni incetineste, iar daca ai un stil de viata nesanatos, poti intra la menopauza. Cele mai bune tincturi care alina durerile de gat. Cand durerea de gat devine insuportabila, ai vrea sa existe ceva care s-o faca sa dispara ca prin magie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )