Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cofondatorul celui mai activ dezvoltator rezidential din vestul tarii incepe sa faca imobiliare pe cont propriu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cofondatorul celui mai activ dezvoltator rezidential din vestul tarii incepe sa faca imobiliare pe cont propriu

Valentin Morar, cofondatorul si directorul Bermo Group, cel mai activ dezvoltator rezidential din vestul tarii, paraseste compania, dar are in plan sa continue pe cont propriu investitiile in imobiliare. Omul de afaceri a povestit intr-un interviu. continuă pe Wall-Street Ro

Amenintarea primita de Dacia din partea celui mai puternic brand auto din Europa. Va costa mai PUTIN de 6.000 de euro

Succesul rasunator al Dacia pe piata auto de pe intreg continentul european a starnit idei din partea marilor competitori. Astfel, grupul german Volkswagen a anuntat ca va lansa un brand cu pret scazut,.

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

FOTO: Cum s-a nascut si dezvoltat un oras din VESTUL SALBATIC. Imaginile sunt fascinante!.

Cu totii am vazut cel putin un film western, care ne-a impregnat in minte o imagine idilica a Vestului Salbatic imbibat de spiritul de aventura, sau am citit un roman scris de Karl May, care a creionat ca nimeni altul o lume in care Winnetou si Old Shatterhand erau pilonii dreptatii intr-o lume a faradelegii. Insa cei care au studiat istoria Vestului nu mai cred in astfel de povesti, sunt de parere cei de la re-actor. net. Fotografiile din galeria de mai sus au fost realizate de catre un .

Descoperire cutremuratoare pe malul celui mai mare rau. Am crezut ca sunt intr-un film horror

Venit la plimbare pe malurile raului Irtysh din Rusia cel mai lung rau din tara - 5. 410 kilometri), un barbat a fost socat atunci cand a descoperit in nisip mai multe oseminte. Dupa ce le-a analizat mai bine.

Industria SECRETA din spatele celui mai consumat aliment. in fiecare zi, milioane de romani mananca asa ceva

Este ieftina, se gaseste in toate magazinele si este considerata a fi o carne usoara, cu un continut redus de grasimi. Carnea de pui este unul din cele mai consumate alimente din intreaga lume, iar la prima.

Prima aparitie publica dupa operatia de dubla mastectomie. Angelina Jolie, la premiera celui mai recent film al lui Brad Pitt

Angelina Jolie a aparut pentru prima oara in public, dupa anuntul operatiei de dubla mastectomie. Prezenta in Londra la premiera filmului World War Z, cea mai recenta pelicula a logodnicului sau, Brad Pitt,.

Vezi cui ii apartine cea mai SCUMPA unghie falsa din lume.

Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8. 500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, Fame. Nu este pentru prima data cand un monstru nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plateste o suma considerabila pentru un .

Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )