Libnet.ro
UNICEF

19:15

Colectia limitata HM Studio pentru toamna/iarna 2014 a fost prezentata aseara la Paris Fashion Week

ADPM ADPM,
Colectia limitata HM Studio pentru toamna/iarna 2014 a fost prezentata aseara la Paris Fashion Week

O puzderie de staruri internationale au luat seara trecuta parte la Paris Fashion Week, cu ocazia prezentarii colectiei in editie limitata, pentru toamna/iarna 2014, H&M Studio. Printre acestea s-au numarat Miranda Kerr, Jessica Alba si Solange Knowels. Tinutele vedeta ale colectiei sunt vesele si sofisticate, exprima eleganta si nonsalanta tipic pariziene, imbinand perfect stilul feminin cu cel masculin. continuă pe ADPM

Ce propune Dolce Gabbana pentru toamna/iarna 2014? Tinute de basm prezentate la Milano Fashion Week!

Celebrul Brand Dolce & Gabbana si-a prezentat zilele trecute noua colectie, cea de toamna/iarna 2014, in cadrul Milano Fashion Week. Designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana propun, de aceasta data, tinute de poveste in stil medieval, rochii din materiale fluide, ornamente florale si imprimeuri inedite.

Colectia HM Studio propune pentru toamna acestui an eleganta nonsalanta, specific pariziana

Noua colectie HM Studio, compusa din articole cheie pentru toamna anului 2014, a fost prezentata aseara, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. Evenimentul a avut loc la Grand Palais, in prezenta a 600.

Au inceput inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015

Astazi se da startul inscrierilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. in Capitala sunt disponibile 12. 600 de locuri, iar listele finale cu elevii inscrisi vor fi publicate pe 11 aprilie.

Bilantul Jocurilor Olimpice de Iarna: romanii au fost cei mai multi dintre cei mai slabi. Olandezii, cei mai eficienti

Americanii de la USA Today au analizat ceea ce s-a intamplat intre 7 si 23 februarie in Rusia si au ajuns la o conlcuzie trista pentru delegatia tricolora.

Antonescu: Partidul lui Tariceanu, un deja vu pentru PNL. Au mai fost si Stolojan si Stoica.

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a declarat miercuri seara presedintele PNL, Crin Antonescu. Intrebat cum vede demersul lui Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal, Antonescu a raspuns: Pentru PNL este un deja vu, suntem, ca nu doar domnul Tariceanu e de 24 de ani in partid, si noi am trait aceasta istorie, nu doar o cunoastem . ) As aminti o .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )