Libnet.ro
UNICEF

18:00

Coleg al politistului Gheorghe Ionescu: A fost un om deosebit. isi facea datoria ca de fiecare data. Astfel de incidente se petrec pentru ca legea este mult prea permisiva

B1 B1,
Coleg al politistului Gheorghe Ionescu: A fost un om deosebit. isi facea datoria ca de fiecare data. Astfel de incidente se petrec pentru ca legea este mult prea permisiva

Viorel Seicaru, agent sef adjunct la Sectia 16 de Politie din Capitala, a vorbit intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre riscurile la care se supun politistii dat. continuă pe B1

Cauzele mortii politistului Gheorghe Ionescu. Primele rezultate ale autopsiei

Autopsia facuta vineri in urma decesului politistului Gheorghe Ionescu a relevat ca acesta avea insuficienta multipla de organe, traumatisme craniene si toraco-abdominale, au declarat surse judiciare, citate de.

Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu, dus la casa pe care o construia si apoi la capela

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, a declarat ca trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu va fi dus la casa pe care si-a construia si in care nu a mai apucat sa.

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

MAI: Pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune, agentul sef principal Gheorghe Ionescu, a fost inaintat in gradul de subinspector de politie post-mortem

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a transmis, vineri, un mesaj, prin care viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, isi exprima regretul pentru pierderea.

Politistul Gheorghe Ionescu va fi inmormantat cu onoruri militare. Sotia sa va primi 20.000 de euro

Politistul Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost accidentat in timpul serviciului, va fi inmormantat, duminica, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare, iar sotia sa va primi un.

Spitalul Floreasca: Politistul Gheorghe Ionescu a murit in urma unui stop cardiac

Politistul Gheorghe Ionescu a decedat vineri dimineata, la ora 7. 00, in urma unui stop cardiac, au transmis reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, printr-un comunicat. Pacientul Ionescu Gheorghe,.

Un fost liberal isi face partid: Culorile sunt preluate de la IRL, iar simbolul seamana cu cel al UNPR

Partidul Vrancea Noastra este noua formatiune de pe scena politica a carui sigla a fost lansata pe Facebook. insa, simbolul PVN, un vultur cu aripile deschise, seamana destul de mult cu cel al UNPR, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )