Libnet.ro
UNICEF

22:15

Spitalul Floreasca: Politistul Gheorghe Ionescu a murit in urma unui stop cardiac

B1 B1,
Spitalul Floreasca: Politistul Gheorghe Ionescu a murit in urma unui stop cardiac

Politistul Gheorghe Ionescu a decedat vineri dimineata, la ora 7. 00, in urma unui stop cardiac, au transmis reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, printr-un comunicat. Pacientul Ionescu Gheorghe,. continuă pe B1

Politistul Gheorghe Ionescu va fi inmormantat cu onoruri militare. Sotia sa va primi 20.000 de euro

Politistul Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost accidentat in timpul serviciului, va fi inmormantat, duminica, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare, iar sotia sa va primi un.

Politistul lovit de milionarul turc a murit la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Gheorghe Ionescu, politistul lovit de milionarul turc, a murit vineri, in jurul orei 7. 00, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Ionescu a ajuns pe 2 august la Spitalul Floreasca dupa ce afaceristul turc Abdulah.

Cauzele mortii politistului Gheorghe Ionescu. Primele rezultate ale autopsiei

Autopsia facuta vineri in urma decesului politistului Gheorghe Ionescu a relevat ca acesta avea insuficienta multipla de organe, traumatisme craniene si toraco-abdominale, au declarat surse judiciare, citate de.

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu, dus la casa pe care o construia si apoi la capela

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, a declarat ca trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu va fi dus la casa pe care si-a construia si in care nu a mai apucat sa.

RCSRDS va furniza internet mobil la viteze 4G in 25 de orase, in urma unui acord de cesiune cu 2K Telecom, firma controlata de fratele lui Sebastian Ghita

RCSRDS este incepand de joi, 20 august, posesorul unei licente 4G in banda de 2600 MHz TDD) si va furniza tuturor clientilor sai, fara costuri suplimentare si la orice tip de abonament, servicii de date 4G, la viteze de transfer de pana la 150 Mbps, in 25 de orase din tara, pana la finalul anului 2015, a anuntat joi operatorul de cablu. Compania detinuta de oradeanul Zoltan Teszari precizeaza ca a dobandit licenta 4G/LTE in urma unui proces de cesiune cu 2K Telecom, firma controlata de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). Vezi in articol de ce avea nevoie RCSRDS de licenta 4G si cat a platit pe aceasta licenta 2K Telecom in 2012.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )