Libnet.ro
UNICEF

22:00

Colegii deplang moartea actritei Cristina Stamate prin mesaje emotionante: Era de un farmec irezistibil. Cand am vazut-o prima oara mi s-a parut ireala

Adevărul Adevărul,
Colegii deplang moartea actritei Cristina Stamate prin mesaje emotionante: Era de un farmec irezistibil. Cand am vazut-o prima oara mi s-a parut ireala

Lumea teatrului a primit o noua lovitura la doar o zi de la inmormantarea indragitei Stela Popescu. Disparitia Cristinei Stamate a mai deschis o rana in sufletele celor care au avut ocazia sa o cunoasca sau sa lucreze cu ea, iar cei care au admirat-o si-au exprimat regretele si tristetea prin mesaje nostalgice si de bun ramas. continuă pe Adevărul

Ultimele detalii despre starea de sanatate a actritei Cristina Stamate

Actrita Cristina Stamate se afla in continuare internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, starea acesteia fiind stationara, a declarat vineri pentru AGERPRES purtatorul de cuvant.

Arsinel, despre moartea Cristinei Stamate: A fost o actrita extraordinara. As vrea ca cel de sus sa se opreasca

Cristina Stamate a fost o actrita de revista extraordinara, a declarat luni, pentru actorul Alexandru Arsinel, potrivit Agerpres, care spune ca ar vrea ca cel de sus sa se opreasca, intrucat e prea mult, dupa ce joi si Stela Popescu a murit.

Cristina Stamate a murit. Arsinel, devastat la aflarea vestii: M-am saturat! il rog pe Dumnezeu sa se opreasca!

Reactie dureroasa a actorului Alexandru Arsinel, care, dupa ce ieri a condus-o pe ultimul drum pe colega si prietena sa de-o viata, Stela Popescu, primeste inca o veste tragica: moartea actritei Cristina Stamate.

Corina Chiriac, despre pierderea marii actrite Cristina Stamate: imi pare foarte rau. Vine rana dupa rana

Interpreta de muzica usoara Corina Chiriac si-a exprimat regretul luni pentru moartea actritei Cristinei Stamate, despre a spus ca era o persoana draguta, simpatica, calda. imi pare.

Cristina Stamate va fi inmormantata miercuri la Cimitirul Bellu

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului Constantin Tanase, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus in foaierul te.

Alexandru Arsinel: Cristina Stamate va fi inmormantata miercuri

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului 'Constantin Tanase', a declarat, luni, pentru Agerpres, ca sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus in foaierul teatrului cel mai probabil marti, urmand sa fie inmormantata miercuri la Bellu.

Marina Voica, despre moartea regretatie actrite Cristina Stamate: Era o actrita formidabila, talentata foc si foarte prezenta

Cristina Stamate a murit. Solista de muzica usoara Marina Voica regreta moartea Cristinei Stamate, apreciind ca aceasta era o actrita foarte talentata si un om deschis, prietenos. Ce sa spun. Am.

Decizia luata de Florin Piersic, dupa moartea colegelor Stela Popescu si Cristina Stamate

Florin Piersic a luat odecizie importanta dupa moartea celor doua colege ale sale de breasla, Stela Popescu si Cristina Stamate. Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, este unul dintre numele.

Cristina Stamate a murit. Ce spune Eugen Cristea despre regretata artista: Am senzatia ca visez si nu ma mai trezesc dintr-un cosmar

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la 71 de ani. Eugen Cristea a vorbit despre moartea Cristinei Stamate. Cei doi au lucrat.

Cristina Stamate a murit. Ce spunea actrita despre marea sa pasiune pentru haine: Garderoba mea este o lacomie fara margini

Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca. Cristina Stamate a murit. Actritei ii placea foarte mult sa isi cumpere haine,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )