Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama are o soacra de COSMAR. Ce a facut mama Primei Doamne in vacanta, in China

Antena3 Antena3,
Barack Obama are o soacra de COSMAR. Ce a facut mama Primei Doamne in vacanta, in China

Barack Obama are o soacra de cosmar! Cel putin asta sustin angajatii de la hotelul unde este cazata familia Obama, aflata in vizita in China. Desi este insotita de un personal de la Casa Alba 24 de. continuă pe Antena3

Pozitia AMERICII fata de o interventie MILITARA in Ucraina. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic .

Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si o banca ruseasca

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi noi sanctiuni vizand alti oficiali rusi si o banca ruseasca, drept represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia. Obama a amenintat Moscova ca Statele Unite.

Barack Obama despre selfi-ul de milioane a comediantei Ellen DeGeneres: Mi s-a parut ca a fost o cascadorie ieftina

Barack Obama, Presedintele Statelor Unite ale Americii, a tachinat-o pe actrita de comedie Ellen DeGeneres, cu referire la celebrul selfie realizat la gala premiilor Oscar 2014, numind actiunea ei o cascadorie ieftina. Totodata, Obama a mai spus ca Ellen s-a folosit de o gramada de vedete pentru a-i dobori recordul pentru cele mai multe redistribuiri ale unei fotografii pe Twitter.

Barack Obama, in prima sa vizita oficiala la Bruxelles, saptamana viitoare

Presedintele american Barack Obama va participa miercurea viitoare, in 26 martie, la summitul UE-SUA desfasurat la Bruxelles, aceasta fiind prima sa vizita oficiala in capitala Uniunii Europene de la preluarea mandatului de presedinte al SUA in 2009, scrie EUobserver.

Barack Obama i-a invitat la discutii despre spionaj pe sefii companiilor de Internet

Presedintele american Barack Obama i-a invitat, vineri, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA).

Barack Obama anunta extinderea listei responsabililor rusi supusi sanctiunilor si ameninta Rusia cu sanctiuni impotriva unor sectoare-cheie ale economiei

Presedintele Barack Obama a anuntat joi impunerea de sanctiuni impotriva a 20 noi responsabili rusi si a unei banci, Bank Rossiya, in semn de represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia, amenintand totodata Moscova cu sanctiuni impotriva unor sectoare cheie ale economiei sale, scrie AFP.

Barack Obama: Statele Unite nu vor lansa o interventie militara in Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat miercuri seara ca Statele Unite nu vor desfasura o interventie militara in Ucraina, pe fondul crizei din Crimeea, insa a anuntat ca va depune toate eforturile pentru a mobiliza toate resursele diplomatice internationale in vederea detensionarii conflictului, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )