Libnet.ro
UNICEF

01:05

Airbus pierde cea mai importanta comanda din istoria sa

Adevărul Adevărul,
Airbus pierde cea mai importanta comanda din istoria sa

Compania europeana Airbus Group a pierdut cea mai mare comanda din istoria sa, dupa ce firma aeriana Emirates a renuntat la o comanda de 50 de aeronave, in valoare de peste 16 miliarde de euro, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

FOTO A murit Poppy, cea mai batrana pisica din lume

Nimeni nu traieste o vesnicie, nici macar pisicile, cu toate cele noua vieti ale lor. Poppy, declarata recent cea mai batrana pisica din lume, a murit la varsta de 24 de ani, la doar cateva saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor.

Final furtunos pentru cea mai calduroasa zi din acest an. Grindina si vijelii, in meniul serii de ieri

Cea mai calduroasa zi de pana acum s-a terminat cu vijelii, tunete, fulgere si ploi cu grindina in mai multe localitati din tara. in doar cateva minute, recolte intregi au fost distruse. in.

Caru' cu Vedete: Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina; Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea; Cornelia Catanga va juca intr-un film american

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden!Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica!Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata.

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din America. Nu e de mirare ca a iesit castigatoarea concursului de Miss

Un trup fara defect, un chip de o frumusete iesita din comun, abilitati de comunicare si inteligenta - acestea au fost ingredientele care au facut din Nia Sanchez noua Miss America. Mai multe fotografii care.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Cea mai populara aplicatie mobila e un elogiu adus absurditatii

Cea mai populara aplicatie din Play Store Google si AppStore e Make it Rain. Pentru ca nu stiam ce e cu ea, am decis sa o testam. Si ne-am dat seama ca absurditatea e la ea acasa.

La doar 18 ani, Roxana Lapuste, cea mai tanara coregrafa din tara, si-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Roxana Lapuste are doar 18 ani si este fascinata de mai multi ani de dansul de majorete. A fost autodidacta si a ajuns sa faca pentru echipa sa coregrafii care au impresionat juriul de la Romania Danseaza, dar si pe instructorii de la Campionatul National, unde a urcat pe podium si a primit sansa de a participa la Campionatul European de Majorete.

Germania: Operatiune de salvare a unui barbat care a cazut in cea mai adanca pestera din aceasta tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC.

Germania: Operatiune de salvare a unui barbat care a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )