Libnet.ro
UNICEF

18:45

Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 3,9% in primele sapte luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 3,9% in primele sapte luni ale anului

Comenzile noi din industria prelucratoare au urcat, in termeni nominali, cu 3,9%, in primele sapte luni ale anului in curs, raportat la perioada similara din 2014, acestea inregistrand o crestere si in iulie 2015, atat fata de luna precedenta, cu 1,8%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent, cu 13,3%, potrivit datelor Institutului National de Statistica remise azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bunurile de folosinta indelungata au fost motorul cresterii din primele 7 luni ale comenzilor noi din industria

In luna iulie 2015, comenzile noi din industria prelucratoare au crescut fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 13,3%, a transmis marti Institutul National de Statistica. Cumulat pe primele 7 luni din acest an fata de primele 7 luni ale lui 2014, comenzile noi au crescut cu 3,9%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata +20,4%). Industria bunurilor de folosinta indelungata cuprinde fabricarea produselor electronice, instrumente optice si echipamente foto, echipamente casnice, de motociclete, biciclete si de de vehicule pentru invalizi, dar si fabricarea de mobila, baterea monedelor, fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase si a instrumentelor muzicale.

Comenzile din industrie au crescut in primele sapte luni cu 3,9%, iar cifra de afaceri a urcat cu 2,7%

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 3,9% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cifra de afaceri din industrie pe total a avansat cu 2,7%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters.

Constantin va solicita solutii de sprijin pentru fermieri si producatori din industria laptelui

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Daniel Constantin va solicita, maine, la Bruxelles, solutii urgente de sprijin atat pentru fermierii afectati de seceta cat si pentru producatorii carora criza din sectorul laptelui le-a diminuat veniturile, arata un comunicat emis azi de Minister.

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la adanci.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea. Iata cateva dintre cele mai importante numele si inventiile lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )