Libnet.ro
UNICEF

05:15

Comisia Europeana a aprobat fuziunea dintre GE si Alstom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a aprobat fuziunea dintre GE si Alstom

Comisia Europeana si-a dat marti acordul pentru preluarea activelor din domeniul energiei ale grupului francez Alstom de catre grupul american General Electric GE), insa cu anumite conditii, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana va oferi Ungariei un ajutor rapid in valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiatilor, anunta agentia de presa ungara MTI, citata de Mediafax. Fondurile trebuie folosite.

Comisia Europeana deblocheaza 500 de milioane de euro pentru fermieri

Comisia Europeana a anuntat astazi un pachet de sprijin in valoare de 500 de milioane de euro pentru a-i sprijini pe fermieri, in special pentru producatorii de lapte, cu ocazia consiliului ministrilor Agriculturii convocat la Bruxelles pentru a raspunde la criza prin care trece in prezent sectorul agricol, transmite AFP.

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4.646 de refugiati

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4. 646 de refugiati, conform unui plan intocmit de oficialii de la Bruxelles, care prevede repartizarea unui nou contingent de 120. 000 de imigranti in statele membre ale Uniunii Europene, relateaza Le.

Colectarea de TVA a crescut, dar Romania este tot la coada clasamentului UE, acuza Comisia Europeana

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )