Libnet.ro
UNICEF

22:15

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

ACTUALIZARE 19:20 Ministerul Transporturilor: Stingerea datoriilor CFR Marfa nu reprezinta ajutor de stat Conversia datoriilor CFR Marfa in actiuni, in cadrul procesului de privatizare a companiei desfasurat in anul 2013, nu reprezinta ajutor de stat in conditiile in care este indeplinit testul investitorului privat prudent, anunta Ministerul Transporturilor, prin intermediul unui comunicat de presa. -------- Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar.

Comisia Europeana investigheaza un posibil ajutor de stat acordat CFR Marfa

O investigatie aprofundata a fost lansata luni de Comisia Europeana in privinta unui eventual ajutor de stat acordat CFR Marfa, prin stingerea de catre statul roman a datoriilor acestora. Oficialii europeni vor sa vada daca astfel i s-a oferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat.

Comisia Europeana lanseaza o investigatie aprofundata privind un eventual ajutor de stat pentru CFR Marfa / In vizor: conversia creantelor in actiuni (360 milioane euro) si necolectarea datoriilor la asigurari sociale

Comisia Europeana a lansat o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului roman de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit acesteia un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat.

Comisia Europeana a lansat o ancheta impotriva Ikea, pentru avantajele fiscale de care beneficiaza in Olanda

Comisia Europeana a lansat luni o ancheta impotriva suedezilor de la Ikea, cel mai mare furnizor mondial de mobila, suspectand avantaje fiscale necuvenite din partea Olandei, scrie AFP.

Romania,ANCHETATA de Comisia Europeana in cazul CFR Marfa

Comisia Europeana investigheaza daca stingerea de catre statul roman a datoriilor CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei au condus la incalcarea normelor UE privind ajutoarele de.

Romania, ANCHETATA de Comisia Europeana in cazul CFR Marfa

Comisia Europeana investigheaza daca stingerea de catre statul roman a datoriilor CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei au condus la incalcarea normelor UE privind ajutoarele de.

Consiliul Concurentei: Statul nu este obligat sa notifice Comisia Europeana cu privire la capitalizarea Postei Romane, dupa ce testul investitorului privat a aratat ca nu este ajutor de stat

Concluziile testului investitorului privat, realizat de consultantul angajat de Ministerul Comunicatiilor, arata ca majorarea de capital de la Posta Romana nu reprezinta o masura de ajutor de stat. In aceste cazuri legislatia europeana nu prevede obligatia ca initiatorul, Ministerul Comunicatiilor, sa notifice Comisia Europeana, au precizat pentru HotNews. ro oficialii Consiliului Concurentei. Fondul Proprietatea, a carui participatie la Posta Romana se va diminua daca nu contribuie la capitalizarea companiei, a transmis joi o declaratie prin care sustine ca procesul capitalizarii ar trebui facut prin respectarea reglementarilor privind ajutorul de stat, fara sa ofere detalii suplimentare.

Comisia Europeana le pregateste ceva tarilor conduse de politicienii populisti. Cine ramane in afara zonei euro risca sa devina stat esuat. Cazul Romaniei

Comisia Europeana isi face temele pentru a lansa Fondul Monetar European si alte instrumente care sa ajute statele din zona non-euro sa adere la spatiul monedei unice dar si pentru a implementa reforme structurale. in acest timp, Uniunea Europeana pare ca se indeparteaza de noi cu aceeasi viteza cu care ne indepartam noi de ea. in loc sa fructificam la maxim momentul 2019, guvernantii actuali imping Romania spre Visegrad, nu spre Bruxelles.

Comisia Europeana lanseaza luni o investigatie impotriva Ikea, pentru practicile de optimizare fiscala

Comisia Europeana va lansa luni o investigatie impotriva Ikea, extinzand o campanie lansata in urma cu patru ani referitoare la practicile companiilor de optimizare fiscala, relateaza Financial Times, citat de news. ro.

Ikea, investigata de Comisia Europeana pentru practicile de optimizare fiscala

Comisia Europeana va lansa luni o investigatie asupra Ikea, privind practicile sale de optimizare fiscala. Ikea a creat doua grupuri separate, in cadrul unei retele de companii din Olanda, Luxemburg si Liechtenstein, prin intermediul carora a transferat bani si profituri pentru a profita de facilitati fiscale, se arata in raport.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )