Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

B1 B1,
Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr. continuă pe B1

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii.

Vintu: Puneti presiune pe astia, nu va lasati prostiti de abureala cu arestarile. in locul lor vor veni alti talhari

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft, aceasta afirmand ca le-a cerut colegilor sai din Camera Deputatilor sa dea.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely

Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului si deputat UDMR, ar putea intra sub urmarire penala la solicitarea DNA Directia Nationala Anticoruptie), care a cerut aviz de la Camera Deputatilor, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

Elena Udrea, audiata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor: in acest moment impotriva mea exista un asalt. Avocatii cer raport negativ (VIDEO)

UPDATE:17:12: AvocatiiEleneiUdrea cer raport negativ pentru arestare si raport pozitiv pentru urmarire penala, au declarat surse juridice pentru B1 TV. Deputatii din Comisia Juridica s-au.

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

Surse: Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Stire initialaElena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde.

DNA extinde urmarirea penala a lui Radu Mazare

ACTUALIZARE 14:20 Procurorii DNA Constanta au extins urmarirea penala fata de Radu Mazare, acuzandu-l de abuz in serviciu, pentru ca nu a dispus suspendarea unorangajati din cadrul primariei Constanta, arata un comunicat al institutiei.

DNA extinde urmarirea penala a lui Radu Mazare

ACTUALIZARE 14:20 Procurorii DNA Constanta au extins urmarirea penala fata de Radu Mazare, acuzandu-l de abuz in serviciu, pentru ca nu a dispus suspendarea unor angajati din cadrul primariei Constanta, arata un comunicat al institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )