Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat, urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

B1 B1,
Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat, urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole. Senatorii si deputatii urmeaza sa continue dezbaterile si. continuă pe B1

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat. Urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, urmand ca senatorii si deputatii sa continue dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege, scrie Mediafax.

Comisiile de buget au ADOPTAT textul legii bugetului de stat.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, transmite Mediafax. Senatorii si deputatii vor continua dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege. Membrii celor doua Comisii au adoptat textul proiectul de buget in cea mai mare parte in forma promovata de Guvern. La dezbatere a luat parte si ministrul Bugetului, Liviu Voinea. Citeste si: Melescanu: Reducerea bugetului afecteaza SIE pe urmatorii 10 .

A fost adoptat textul legii bugetului de stat

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, ieri noapte, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, transmit sursele de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )