Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie. E o energie fara limite

Playtech Playtech,
Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie. E o energie fara limite

Exista o comoara ingropata adanc sub poalele Muntilor Apenini ai Toscanei, unde fermele metalice dure ale turnului de foraj Venelle-2 isi marcheaza locatia ca un X pe harta. Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie Aceasta fantana geotermala ajunge la aproape doua mile sub suprafata pana la o regiune in care . continuă pe Playtech

Horoscop 6 februarie 2021. Zodia care poate pierde bani, atentie la decizii

Horoscop 6 februarie 2021. Ce zodie poate sa piarda bani si de ce trebuie sa fie atenta la decizii. Ce anunta astrologii despre fiecare zodie in parte. Sa nu uitam si de numerele norocoase, iar acestea sunt: 2, 25, 45, 47 si 56, iar culorile norocoase sunt roz, auriu si albastru deschis. Horoscop 6 februarie .

Copil de un anisor, internat de urgenta dupa ce s-a oparit cu apa fierbinte. Cum l-au tratat parintii acasa, greseala care poate fi fatala

Un accident casnic teribil a provocat o adevarata nenorocire intr-o familie din Botosani. Un copilas de doar un an si trei luni a fost oparit, dupa ce i-a curs pe corp apa fierbinte destinata mancarii. De teama, parintii au evitat sa-l duca la spital, gest care i-a inrautatit starea micutului. De ce s-a amanat transportarea .

Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari: Acum mai am jumatate

Cine este artisul din Romania care a castigat un milion de dolari din muzica? Ei, bine acesta este Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi in emisiunea La Maruta si a participat la sosurile iuti. Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari Pentru ca nu a dorit sa .

Tara din UE care va introduce un certificat digital de vaccinare Covid. Cand ar putea fi utilizat

O tara din Uniunea Europeana intentioneaza sa introduca un certificat de vaccinare. Care este statul care a luat aceasta decizie si de cand se va aplica ea? Statul din UE care va introduce un certificat de vaccinare Tara care vrea sa introduca un certificat de vaccinare este Suedia. Acest stat a insarcinat deja trei agentii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )