Libnet.ro
UNICEF

12:00

Companiile din industria de aparare vor putea utiliza pentru investitii 60% din sumele provenite din vanzarea activelor

Adevărul Adevărul,
Companiile din industria de aparare vor putea utiliza pentru investitii 60% din sumele provenite din vanzarea activelor

Companile de stat din industria de aparare vor putea utiliza, pentru investitii in retehnologizare, 60% din fondurile obtinute in urma vanzarii de active, in conditiile in care, in prezent, sumele astfel obtinute sunt folosite pentru stingerea datoriilor, arata un proiect de Ordonanta de Urgenta propus de Ministerul Economiei. continuă pe Adevărul

Agricultorii romani vor putea primi noi despagubiri de la UE pentru cantitatile nevandute de fructe si legume

Producatorii agricoli din Romania vor putea primi noi despagubiri de la Comisia Europeana pentru nevanzarea a pana la 3. 000 de tone de fructe si legume proaspete, din cauza embargoului impus de Rusia Uniunii Europene, a anuntat marti Ministerul.

Jean-Claude Juncker: Cand vor putea calatori cetatenii turci, fara vize, in Uniunea Europeana

Cetatenii turci vor putea calatori fara vize in Uniunea Europeana numai dupa ce tara lor va indeplini toate conditiile stabilite de blocul comunitar, a declarat, luni, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu ocazia editiei anuale a Forumului European de la Alpbach, in Austria.

Agricultorii romani vor fi despagubiti pentru cantitatile nevandute de fructe si legume, ca urmare a prelungirii embargoului rusesc

Agricultorii romani vor putea primi noi despagubiri de la Comisia Europeana, pentru fructele si legumele nevandute din cauza embargoului impus de Rusia Uniunii Europene, informeaza Ministerul Agriculturii.

Business Report:Ministerul Fondurilor Europene: 9 conditionalitati ex-ante au risc crescut de neindeplinire;Constructorii intra cu buldozerele pe inca 37 km din autostrada Transilvania;Doua luni de la votul pentru Brexit. Ce se intampla acum in Marea Bri

Recuperatorii vor putea lua direct banii din conturile celor cu datorii la banca. Proiect. Chiar daca a fost declarat neconstitutional, proiectul de lege care prevede ca. Multinationala farma acuzata de ANAF de frauda cu TVA- prejudiciu estimat de 10 milioane euro. ANAF a anuntat luni ca a sesizat procurorii pentru recuperarea unui prejudiciu estimat la aproximativ 10 milioane de euro produs.

HOROSCOP 26 august. Sagetatorii vor fi recompensati pentru realizarile lor

Horoscop maine, 26 august. Sagetatorii vor fi recompensati pentru realizarile lor, iar Scorpionii vor fi sufletul petrecerilor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Fermierii din zootehnie isi vor primi banii pana la finele lunii

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va face toate platile aferente schemelor din sectorul zootehnic pana la data de 31 august 2016.

Franta si Germania vor legi europene pentru controlul mai strict al cetatenilor

Franta si Germania vor legi europene care sa permita, in cadrul eforturilor antiteroriste, stocarea datelor despre persoanele care calatoresc in spatiul UE si obligarea operatorilor serviciilor de mesagerie sa ofere acces, in baza unui mandat judiciar, la continutul conversatiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )