Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comparatia intre Congresul PPE si mitingul USL, cretina. Badea: Eu nu as face o comparatie intre PDL si USL, chiar si la furat

Antena3 Antena3,
Comparatia intre Congresul PPE si mitingul USL, cretina. Badea: Eu nu as face o comparatie intre PDL si USL, chiar si la furat

Mircea Badea a vorbit in editia de miercuri a emisiunii in gura presei despre incercarea cretina a unora de a compara cele doua evenimente politice majore organizate, miercuri, la Bucuresti, si anume. continuă pe Antena3

Cristian Preda la RFI, despre Congresul PPE vs. mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali

La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a comentat la RFI prim-vicepresedintele PDL, europarlamentarul Cristian Preda, despre faptul ca mitingul de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare si Congresul PPE au loc in aceeasi zi la Bucuresti.

Cristian Preda, despre congresul PPE si mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Angela Merkel ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, pentru RFI, comentand mitingul de miercuri seara de pe Arena Nationala pentru lansarea candidatilor USL la parlamentare, ca exista probabil nostalgia dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane, pe care a folosit-o si Nicolae Ceausescu, scrie Mediafax. La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a spus Preda, citat de .

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

Ziua ZERO a campaniei electorale: miting USL pe National Arena PLUS Congresul PPE, la Bucuesti

USL isi lanseaza, astazi, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80. 000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se.

Vasile Blaga, despre lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, atata fac

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat miercuri la Palatul Parlamentului ca decizia USL de a-si lansa candidatii la alegerile parlamentare in aceeasi zi cu Congresul PPE la Bucuresti denota lipsa de.

Barbu: Afirmatia premierului privind participarea presedintelui la Congresul PPE, culmea ...

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE reprezinta culmea ipocriziei, aratand ca Crin Antonescu trebuia suspendat cand era presedinte interimar, potrivit Mediafax. Referitor la declaratiile premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider ca USL ar trebui mai .

Basescu atrage atentia la Congresul PPE asupra situatiei romilor din UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca resursele europene disponibile pentru incluziunea sociala a romilor ar trebuie folosite in locurile unde acestia se afla si sa se renunte la impartirea in tari de origine sau de destinatie, potrivit Mediafax. Pentru abordarea cu responsabilitate a acestei problematici, apreciem ca este necesara continuarea dialogului egal intre statele membre, in format bilateral si comunitar, pentru constituirea unui angajament colectiv, .

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

Boc: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia a fost rasplatita cu ...

Fostul premier Emil Boc a fost intrebat, miercuri, daca presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru participarea la in Congresul PPE de la Bucuresti. El a raspuns: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia de anul trecut a fost rasplatita cu suspendarea presedintelui?, scrie Mediafax. Hai sa fim seriosi! Cand e vorba de prezenta a 17 sefi de stat si de guvern, plus toata Comisia Europeana la Bucuresti, eu cred ca e un gest firesc, normal sa ai la intalnire .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )