Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vasile Blaga, despre lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, atata fac

B1 B1,
Vasile Blaga, despre lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, atata fac

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat miercuri la Palatul Parlamentului ca decizia USL de a-si lansa candidatii la alegerile parlamentare in aceeasi zi cu Congresul PPE la Bucuresti denota lipsa de. continuă pe B1

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

Lansarea candidatilor USL, proba capacitatii de mobilizare si organizare a Uniunii.

Lansarea candidatilor USL a fost, miercuri seara, pe Arena Nationala, o proba a capacitatii Uniunii de a-si mobiliza fortele. Organizatorii au adus la stadion peste 60. 000 de persoane, dovedind forta si masivitate. Sustinatorii nu au parut insa cuceriti total de ceea ce li s-a oferit la miting, potrivit Mediafax. Autocarele cu participanti au sosit inca de dimineata in Bucuresti din toate colturile tarii, anticipandu-se o prezenta masiva la miting. In cursul dupa-amiezii, simpatizantii au .

Pregatiri pentru lansarea candidatilor USL: Gazonul de pe Arena Nationala a fost placat. In mijloc a rasarit o scena de 400 de metri patrati si sloganul 2012 Anul Victoriei

Lucrarile organizatorice ce premerg evenimentului de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare sunt in plina desfasurare pe Arena Nationala, la ora transmiterii acestei stiri gazonul fiind placat in totalitate, in mijloc fiind montata o scena de aproximativ 400 de metri patrati, relateaza Mediafax. Scena are circa doi metri inaltime si este acoperita integral de o copertina de culoare alba, pe care sunt inscriptionate sigla USL si sloganul 2012 Anul Victoriei, scris atat cu rosu, cat si cu albastru. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentului de pe Arena Nationala.

Vasile Blaga, despre fuga lui Victor Ponta de premierii veniti la Bucuresti: Da dovada de inconstienta si frica. Crede ca trece ca rata prin apa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, inainte de congresul PPE de la Bucuresti, ca despe programul politic ce urmeaza sa se adopte in zceste zile se va vorbi cel putin 20 de ani. Congresul.

MITING USL la Arena Nationala: Mii de oameni au sosit deja la lansarea candidatilor

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde in aceasta seara va avea loc lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare. Pregatirile pentru aceasta demonstratie de forta,.

UPDATE: MITING USL la Arena Nationala - Mii de oameni au sosit deja la lansarea candidatilor

Mii de oameni au ajuns deja la Arena Nationala din Capitala, acolo unde in aceasta seara va avea loc lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare. Pregatirile pentru aceasta demonstratie de forta,.

Lansarea candidatilor USL la parlamentare blocheaza centrul Capitalei. Miercuri, sase artere principale vor fi inchise

Lansarea candidatilor USL la parlamentare blocheaza centrul Capitalei. Sase artere principale vor fi inchise miercuri, pe 17 octombrie, cand va avea manifestatia social-liberalilor de pe Arena Nationala.

Arena Nationala: Niste tineri au incins o miuta cu peturi la ...

Mai multi tineri au incins, miercuri, intr-un colt al gazonului stadionului Arena Nationala, o miuta cu peturile aruncate la intamplare de participantii la lansarea candidatilor USL, chiar in timpul prezentarii candidatilor, potrivit Mediafax. Tinerii au profitat de prezenta pe terenul de pe Arena Nationala, in dreptul peluzei a doua, si s-au folosit de peturile de apa aruncate de cei care le-au utilizat pentru a juca o miuta chiar in timp ce pe scena aflata in mijlocul terenului .

Vasile Blaga: UE a sanctionat tentativa USL de a lovi in institutiile statului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri,in timpul pregatirilor pentru Congresul PPE de la Bucuresti, ca Uniunea Europeana a sanctionat tentativa USLde a lovi in institutiile statului in timpul.

Cezar Preda: Lansarea candidatilor ARD va avea loc in jurul datei de 1 noiembrie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca, in prezent, listele de candidati ai Aliantei Romania Dreapta ARD) se afla in dezbaterea Comisiei de etica, iar lansarea candidatilor ar putea avea loc in jurul datei de 1 noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )