Libnet.ro
UNICEF

19:45

Complexul Energetic Oltenia vrea sa majoreze salariile angajatilor anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Complexul Energetic Oltenia vrea sa majoreze salariile angajatilor anul viitor

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, vrea sa le majoreze salariile celor aproximativ 13. 300 angajati, de anul viitor, daca va incheia anul in curs pe profit, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei anunta un profit de aproximativ 300 milioane de lei la Complexul Energetic Oltenia

Ministrul Economiei, Toma Petcu, a venit astazi in judetul Gor. Acesta s-a intalnit cu conducerea Complexului Energetic Oltenia precum si cu sindicalistii din cadrul CEO.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia au renuntat la greva foamei, obtinand o crestere salariala

Cei peste 40 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia care au declansat, ieri, greva foamei au renuntat la protest, dupa ce in urma negocierilor cu directorii companiei s-au aprobat cresteri salariale de la 1 decembrie.

Carbune din Africa de Sud. Complexul Energetic Hunedoara importa iar prin traderul Vitol

Iarna ne va prinde fara stocurile minime de huila aprobate de Guvern. Producatorul national din Valea Jiului importa masiv carbune anul acesta. Primul contract a fost incheiat cu traderul elvetian Vitol, desi achizitii mai vechi de la acesta au ajuns obiectul unor dosare pe masa procurorilor.

Carbune din Africa de Sud. Complexul Energetic Hunedoara importa iar prin traderul Vitol, desi au existat probleme penale in trecut

Iarna ne va prinde fara stocurile minime de huila aprobate de Guvern. Producatorul national din Valea Jiului importa masiv carbune anul acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )