Libnet.ro
UNICEF

06:45

Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

B1 B1,
Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

Conducerea Comunitatii Musulmane din Romania cere controlul strict al fundatiilor religioase. Cererea vine in contextul in care, potrivit liderilor musulmani, in Romania ar exista fundatii islamice care,. continuă pe B1

Comunitatea evreiasca din Danemarca cere protectia politiei dupa atacurile din Paris

Comunitatea de evrei din Danemarca a cerut marti politiei ca scoala si sinagoga din Copenhaga sa fie protejate, in urma asasinarii a patru evrei la un magazin din Paris, relateaza.

Barack Obama recomanda Europei sa integreze mai bine comunitatea musulmana

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a recomandat Europei, intr-o conferinta de presa organizata alaturi de premierul britanic David Cameron, sa integreze mai bine comunitatea musulmana. Principalul.

O maternitate din Iasi cere schimbarea legislatiei privind avorturile

Conducerea Maternitatii Cuza Voda din Iasi cere schimbarea legislatiei privind avorturile din Romania, dupa ce o femeie a cerut ca fatul de 22 de saptamani, neviabil, sa ii fie dat pentru inhumare, desi legea si protocolul spitalului prevedeau ca acesta trebuia incinerat, informeaza Mediafax.

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013. Daca la inceputul anilor 1990 in Romania erau peste 6,6 milioane de copii, in prezent sunt mai putin de 3,7.

Incredibil! Ce televiziune din Romania va difuza Premiile Oscar in direct!

Ceremonia premiilor Oscar va fi difuzata anul acesta in direct in Romania. In mod surprinzator, nu de o televiziune din fruntea clasamentului de audiente. Iata despre care este vorba.

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

Un studiu al CE dezvaluie o situatie ingrijoratoare in randul tinerilor din Romania

Rata tinerilor de 18 - 24 de ani din Romania care nu studiaza, nu urmeaza niciun curs de formare profesionala si nici nu sunt angajati este de 16 la suta, peste media UE de 13 la suta, arata un studiu al Comisiei Europene CE), citat de Mediafax.

VIDEO De ce sunt tot mai cautate scolile profesionale din Romania. Se bat sapte pe un loc, ca la o facultate buna

Scolile profesionale din Romania au luat-o pe calea cea buna, spun si parintii si elevii.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 4% in 2014

Rentabilitatea angajatilor din Romania a crescut cu 4% anul trecut, la 1,3, indicator masurat ca fiind venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de angajator sub forma de remunerare, potrivit studiului PwC Saratoga 2014.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 16% decat media in Europa

Angajatii din Romania au fost mai rentabili cu 4% anul trecut, la 1,3, si cu 16% fata de media din Europa. Indicatorul luat in calcul este venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )