Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013

Antena3 Antena3,
Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013. Daca la inceputul anilor 1990 in Romania erau peste 6,6 milioane de copii, in prezent sunt mai putin de 3,7. continuă pe Antena3

Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

Conducerea Comunitatii Musulmane din Romania cere controlul strict al fundatiilor religioase. Cererea vine in contextul in care, potrivit liderilor musulmani, in Romania ar exista fundatii islamice care,.

Incredibil! Ce televiziune din Romania va difuza Premiile Oscar in direct!

Ceremonia premiilor Oscar va fi difuzata anul acesta in direct in Romania. In mod surprinzator, nu de o televiziune din fruntea clasamentului de audiente. Iata despre care este vorba.

Un studiu al CE dezvaluie o situatie ingrijoratoare in randul tinerilor din Romania

Rata tinerilor de 18 - 24 de ani din Romania care nu studiaza, nu urmeaza niciun curs de formare profesionala si nici nu sunt angajati este de 16 la suta, peste media UE de 13 la suta, arata un studiu al Comisiei Europene CE), citat de Mediafax.

VIDEO De ce sunt tot mai cautate scolile profesionale din Romania. Se bat sapte pe un loc, ca la o facultate buna

Scolile profesionale din Romania au luat-o pe calea cea buna, spun si parintii si elevii.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 4% in 2014

Rentabilitatea angajatilor din Romania a crescut cu 4% anul trecut, la 1,3, indicator masurat ca fiind venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de angajator sub forma de remunerare, potrivit studiului PwC Saratoga 2014.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 16% decat media in Europa

Angajatii din Romania au fost mai rentabili cu 4% anul trecut, la 1,3, si cu 16% fata de media din Europa. Indicatorul luat in calcul este venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de.

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Povestea fermecata a Lacului Albastru din Baia Sprie: explicatia apei colorate care a uimit intreaga lume

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Micul oras Baia Sprie, aflat la poalele Muntilor Gutai din judetul Maramures, ascunde un obiectiv turistic unic in lume: un lac natural cunoscut in toata lumea ca Lacul Albastru, care isi schimba culoarea in functie de lumina.

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Numarul sinuciderilor a scazut in Japonia cu 7% anul trecut, pana la 25. 374 de cazuri, cel mai redus nivel din 1997, informeaza un raport preliminar al Agentiei Nationale de Politie publicat ieri, transmite DPA.

Proiect de peste 85,6 milioane de euro: 783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet in 2015

783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet pana la sfarsitul acestui an, in cadrul proiectului Ro-Net in valoare de peste 85,6 milioane de euro, a anuntat joi Ministerul pentru Societatea Informationala. Proiectul, finantat cu fonduri europene, va fi implementat, in urma licitatiei castigate anul trecut, de catre Telekom Communications si Telekom Mobile, avand ca tert sustinator pe Huawei Technologies, iar subcontractori pe Nextgen Communications, Avitech Co si Business Service Consult International.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )