Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conacul Archia, o investitie de peste 2 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conacul Archia, o investitie de peste 2 milioane de euro

Situat in judetul Hunedoara si inconjurat pe o raza de maxim 60 km de cele mai importante obiective turistice din judet, conacul Archia, a a fost construit de familia Szabo intre anii 2006 si 2008, cu vreo 12 ani dupa achizitionarea terenului de la Archia. Horia Szabo, marketing managerul Conacului Archia, ne-a spus ca povestea conacului a inceput undeva prin anul 1994, cand tatal sau a cumparat un fost CAP intr-un sat langa Deva numit Archia, pentru ca aveau nevoie de teren ca sa gireze cu el la banca. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro, in primele 6 luni, SUA numarandu-se printre clientii fideli, potrivit.

Comisia Europeana aloca 17 milioane euro pentru imbunatatirea accesului la apa potabila

Peste 17 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investiti in patru proiecte de infrastructura pentru gestionarea si distributia apei potabile in Romania, declara comisarul european, Corina Cretu, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 9,4 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 43,45 milioane de lei 9,45 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat luni 8,61 milioane de euro).

Tranzactii de 8,6 milioane euro, in prima sedinta a saptamanii

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 39,54 milioane de lei 8,61 milioane de euro), sub media zilnica a acestui an 48,8 milioane lei), in contextul in care indicele de referinta BET a incheiat seria de treisprezece scaderi consecutive, apreciindu-se cu 0,46%.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 39,54 milioane de lei 8,61 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat vineri 71,68 milioane de euro).

50 milioane Euro: Noi credite pentru start-upuri romanesti mai riscante

Firmele mici si mijlcii si start-upurile romanesti considerate ca avand un grad mai mare de risc vor putea obtine noi credite de la o banca din Romania, in urma unui acord de imprumut in valoare totala de 50 de milioane de euro, semnat luni cu Banca Europeana de Investitii BEI), potrivit unui comunicat remis StartupCafe. ro.

Cui vinde Romaniaarmamentin valoare de zeci de milioane de euro: ce au achizitionat americanii

In primele 6 luni, companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro. SUA se numara printre clientii fideli.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )