Libnet.ro
UNICEF

10:15

CONCEDIERI la National Geographic - cele mai mari din istoria companiei

România Liberă România Liberă,
CONCEDIERI la National Geographic - cele mai mari din istoria companiei

Societatea National Geographic, cu sediul central in SUA, va renunta la 180 dintre cei 2. 000 de angajati, in cel mai mare proces de restructurare cu care s-a confruntat aceasta companie in istoria sa. continuă pe România Liberă

National Geographic va face cele mai mari concedieri din istoria sa

National Geographic Society va renunta la 180 din cei 2. 000 de angajati ai sai, in cel mai mare proces de restructurare cu care s-a confruntat aceasta companie in istoria sa de 127 de ani, potrivit site-ului washingtonpost. com, citat de Mediafax.

Business Report: Vot UE pentru mancarea viitorului: in curand vom putea consuma viermi si alimente cu structura moleculara modificata; Bloomberg: Cele mai mari patru banci elene, active si in Romania, trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro;Statul r

Um se va sfarsi experimentul monetar si social din Suedia? Ipoteza ceteris paribus este utilizata deseori in cursurile de economie pentru prezentarea mai clara a relatiilor de. Polul saraciei este la Botosani Daca vrei sa cauti de munca, Botosani se afla printre ultimele optiuni. De ce? Pentru ca.

Dezvaluiri din culisele uneia dintre cele mai mari petreceri sexuale din lume

Un jurnalist american a patruns in lumea celor pentru care petrecerile sexuale nu reprezinta un subiect tabu, ci un stil de viata. Barbati si femei, heterosexuali, homosexuali si bisexuali iau parte la evenimentele erotice unde exista si reguli care trebuie respectate.

Cautiune-record de 5 milioane de lei pentru Elena Udrea. Care sunt cele mai mari cautiuni platite de milionarii din Romania

Elena Udrea este citata luni la DNA pentru a fi pusa sub acuzare intr-un nou dosar. in zilele urmatoare, ea trebuie sa stranga banii pentru o cautiune uriasa pentru a scapa de arest.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Noul procesor Kirin produsHuawei are fi printre cele mai performante de pe piata. Canalys, o firma care se ocupa cu studii de piata, a eliberat de curand in care sustine ca cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din China in favoarea Huawei. Situatia s-ar fischimbat in ultimul [] Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta

Facebook este pe cale de a solutiona problema care le-a dat batai de cap cercetatorilor timp de zeci de ani, si anume cum sa creeze un soft care poate invinge un om la Go, joc de strategie intelectuala vechi de 2. 500 de ani. Regulile jocului Go sunt foarte simple: jucatorii isi aleg pietrele de o [] Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Bazaar Cele mai influente femei ale anului, din Marea Britanie

Aseara a avut loc, la Londra, evenimentul revistei Harpers Bazaar - Cele mai influente femei ale anului. Iata cum s-au imbracat vedetele si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )