Libnet.ro
UNICEF

21:30

National Geographic va face cele mai mari concedieri din istoria sa

Adevărul Adevărul,
National Geographic va face cele mai mari concedieri din istoria sa

National Geographic Society va renunta la 180 din cei 2. 000 de angajati ai sai, in cel mai mare proces de restructurare cu care s-a confruntat aceasta companie in istoria sa de 127 de ani, potrivit site-ului washingtonpost. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

CONCEDIERI la National Geographic - cele mai mari din istoria companiei

Societatea National Geographic, cu sediul central in SUA, va renunta la 180 dintre cei 2. 000 de angajati, in cel mai mare proces de restructurare cu care s-a confruntat aceasta companie in istoria sa.

Romania, pe locul II in topul Deloitte privind cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic

Romania ocupa locul II in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2015, dupa Polonia, cu zece prezente in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute pe o perioada de patru ani.

Business Report: Vot UE pentru mancarea viitorului: in curand vom putea consuma viermi si alimente cu structura moleculara modificata; Bloomberg: Cele mai mari patru banci elene, active si in Romania, trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro;Statul r

Um se va sfarsi experimentul monetar si social din Suedia? Ipoteza ceteris paribus este utilizata deseori in cursurile de economie pentru prezentarea mai clara a relatiilor de. Polul saraciei este la Botosani Daca vrei sa cauti de munca, Botosani se afla printre ultimele optiuni. De ce? Pentru ca.

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

Dezvaluiri din culisele uneia dintre cele mai mari petreceri sexuale din lume

Un jurnalist american a patruns in lumea celor pentru care petrecerile sexuale nu reprezinta un subiect tabu, ci un stil de viata. Barbati si femei, heterosexuali, homosexuali si bisexuali iau parte la evenimentele erotice unde exista si reguli care trebuie respectate.

Cautiune-record de 5 milioane de lei pentru Elena Udrea. Care sunt cele mai mari cautiuni platite de milionarii din Romania

Elena Udrea este citata luni la DNA pentru a fi pusa sub acuzare intr-un nou dosar. in zilele urmatoare, ea trebuie sa stranga banii pentru o cautiune uriasa pentru a scapa de arest.

Cele mai cunoscute cluburi din Alba Iulia, Stage si Allegria, inchise in urma controalelor demarate de Primarie

Cele mai cunoscute cluburi de noapte din Alba Iulia au fost inchise in urma controalelor demarate de Primarie. Din opt localuri controlate marti, 3 noiembrie 2015, unul singur detinea autorizatie de functionare.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )